Çorum'da Esrarengiz Olay! Mezarlıktan Her Gece Gelen Ağlama Sesini Öğrenmek İsteyip Bu Notu Bıraktılar

TAKİP ET

Çorum'da 4 gün arka arkaya mezarlıktan gelen ağlama sesi mahalleliyi ayağa kaldırdı. Mezarlıktan gelen esrarengiz ağlama sesini merak eden mahalleli 'Derdin ne, yardımcı olalım?' yazılı bir not bıraktıkları öğrenildi.

Çorum’da 4 gün arka arkaya mezarlıktan gelen ağlama sesi mahalleliyi ayağa kaldırdı. Mezarlıktan gelen esrarengiz ağlama sesini merak eden mahalleli ‘Derdin ne, yardımcı olalım?’ yazılı bir not bıraktıkları öğrenildi. 

Olay, Çorum Merkez’de yer alan Ulu Mezarlık’ta meydana geldi. Alınan bilgilere göre, mahallelinin 4 gece art arda mezarlığa gelen bir genç kızın bir mezar başına gelerek ağladığını gördüklerini ve mezarlık görevlilerinin kendisini fark etmesi üzerine hemen oradan uzaklaştığını söyledikleri öğrenildi. Mahallelinin bu iddiaları üzerine polis ekipleri genç kızı bulmak için araştırma başlattı.

4 GECE AYNI MEZAR BAŞINDA AĞLADIĞI GÖRÜLDÜ

Mahallelinin 4 gece art arda ağlama sesi duyduğu ve olayı takip ettiklerinde ve bir genç kızın mezarlığa gelerek bir mezar başında ağladığını fark ettikleri öğrenildi. Mezar başında ağlayan genç kızın mezarlık görevlilerini fark ettiğinde ise oradan hemen uzaklaştığı belirtildi. 

‘DERDİN NE, YARDIMCI OLALIM’ NOTU BIRAKTILAR

Bütün mahallelinin merak ettiği genç kızın mezarlık başında ağlaması ve görevlilerin yanına yaklaşmasıyla oradan uzaklaşması durumu esrarengiz bir hal alınca hem mahalleli hem de mezarlık görevlileri beraber farklı bir yol denedi ve genç kızın başında ağladığı mezara, ‘Her gece oraya gelip neden ağlıyorsun, derdin ne? Yardımcı olalım.’ notunu bıraktı. Polis ekipleri genç kızı bulmak için çalışma başlatırken dün gece söz konusu mezarlık çevresinde başlatılan aramalar sonuçsuz kaldı.

 

Çorum Mezarlık Ağlama sesi Not Genç kız Esrarengiz ses