Çorum'da 79 Yaşındaki Kadın Telefon Dolandırıcılarının Kurbanı Oldu! Yaşlı Kasının 35 Bin Lirasını Dolandırdılar!

TAKİP ET

Çorum'da telefon dolandırıcılarının son kurbanı 79 yaşındaki Yeter Doğan oldu. Yaşlı kadını telefonla arayan dolandırıcılar, kendilerini polis olarak tanıtarak 17 bin lira değerindeki altını ile 18 bin lira parasını aldı. Polise başvuran 79 yaşındaki kadın parasının geri alınmasını istiyor.

Çorum’da telefon dolandırıcılarının son kurbanı 79 yaşındaki Yeter Doğan oldu. Yaşlı kadını telefonla arayan dolandırıcılar, kendilerini polis olarak tanıtarak 17 bin lira değerindeki altını ile 18 bin lira parasını aldı. Polise başvuran 79 yaşındaki kadın parasının geri alınmasını istiyor. 

Çorum kent merkezinde yaşayan 79 yaşındaki Yeter Doğan, kendisini telefonla arayarak polis olarak tanıtan ve “FETÖ terör örgütü sizin kimlik bilgilerinizi kullanıyor. Hayatınız tehlikede. Her an hapse girebilirsiniz” diyen dolandırıcılara inanarak bütün birikimini teslim etti. 

KORKUYA KAPILARAK PARALARI VERDİ
Yaşlı kadın, telefonda kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılara inanan ve korkan yaşlı kadın, 17 bin lira değerindeki altını ile bankadan çektiği 18 bin lirasını kapıya gelen dolandırıcılara verdi. Yeter Doğan, bir süre sonra dolandırıldığını anladı ama artık çok geçti. Polise başvuran yaşlı kadının ifadesi alındıktan sonra dolandırıcıların yakalanması için çalışma başlatıldı. 

 

çorum telefon dolandırıcılığı yaşlı kadın FETÖ