Çorum'da Silahlı Kavga: 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı

TAKİP ET

Çorum'da alacak verecek meselesi nedeniyle başlayan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Olayda 1 kişi yaşamını kaybederken, 1 kişide başında mermi isabet etmesi sonucu ağır yaralandı.

Çorum'da Kale Mahallesi Ata 1. Sokak'ta 52 yaşındaki Mehmet Şahin, Celaleddin Aygül ve 32 yaşındaki Hasan A. arasında alacak verecek meselesi nedeniyle başlayan tartışma kısa süre içerisinde silahlı kavgaya dönüştü. 

Hasan A., kavga esnasında yanındaki tabancayla Mehmet Şahin ve Celaleddin Aygül'ü vurduktan sonra olay yerinden uzaklaştı. 

Silah seslerini duyan çevredekiler tarafından olayın ihbar edilmesinin ardından olayın olduğu mahalleye polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. 

Sağlık ekipleri, Celaleddin Aygül'ün olay mahallinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Başından ağır yaralanan Mehmet Şahin'e ilk müdahale olay mahallinde sağlık ekiplerince yapıldıktan sonra ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Mehmet Şahin'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. 

Polis ekipleri tarafından olaydan sonra kaçan zanlı Hasan A.'nın yakalanması için başlatılan çalışma sonucunda Hasan A. kısa sürede yakalanarak emniyete götürüldü. Hasan A.'nın üzerinden cinayette kullandığı silahın yanı sıra bir silah daha çıktığı ve 2 silaha da el konulduğu öğrenildi. 

Çorum cinayet