Çorum'da Otomobil İle Hafif Ticari Araç Çarpıştı: 1 Çocuk Öldü, 4 Yaralı

TAKİP ET

Çorum'da hafif ticari araç ile otomobilin çarpıştığı feci trafik kazasında, 4 yaşındaki 1 çocuk hayatını kaybederken, 4 kişide yaralandı.

Çorum'da 51 yaşındaki M.F. kontrolündeki 31 U 3003 plakalı hafif ticari araç, Çorum-Yozgat karayolu Boğaziçi köyü civarında M.Y. yönetimindeki 19 ACH 630 plakalı otomobille çarpıştı.

Çarpışmanın şiddetiyle hafif ticari araç sürücüsünün kontrolünden çıktıktan sonra savrularak yoldan çıkıp araziye devrildi, kazaya karışan otomobil ise kaza mahallinden kaçarak uzaklaştı.

Kazanın 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbar edilmesinden sonra kaza mahalline polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada hafif ticari aracın sürücüsü ile aynı araçta yolculuk eden 4 yaşındaki Z. F., 17 yaşındaki M.E.F., 42 yaşındaki E.F. ve 10 yaşındaki Y.E.F. yaralandı.

Kazadan ağır yaralı olarak kurtulan 4 yaşındaki Z.F, sağlık ekiplerinin kaza mahallindeki müdahalesinden sonra ambulansla Alaca Devlet Hastanesi'ne götürülürken yolda yaşamını kaybetti. 

İlk müdahalesi kaza mahallinde sağlık ekipleri tarafından yapılan diğer yaralılar ise Alaca Devlet Hastanesi'ne nakledildi. 

Kazaya karıştıktan sonra kaçan sürücünün otomobili ise polis ekipleri tarafından yapılan çalışma sonucu Yıldızhan Mahallesi Edebali Sokak'ta park halinde bulundu. Otomobilin sürücüsü, polis ekipleri tarafından gözaltına alındıktan sonra emniyete götürüldü. 

Çorum Trafik Kazası