Çorum Bu İğrençlikle Sarsıldı! Köpeğine Uzun Süredir Tecavüz Eden Sapık Cep Telefonu Kamerasına Kaydedildi

TAKİP ET

Çorum'da uzun bir süredir köpeğine tecavüz eden sapık adam köylülerin cep telefonu kamerasıyla çektiği görüntülerle yakayı ele verdi. Köpeğe tecavüz eden sapık adam gözaltına alınırken köpeğin koruma altına alındığı öğrenildi.

Çorum’da uzun bir süredir köpeğine tecavüz eden sapık adam köylülerin cep telefonu kamerasıyla çektiği görüntülerle yakayı ele verdi. Köpeğe tecavüz eden sapık adam gözaltına alınırken köpeğin koruma altına alındığı öğrenildi. 

Olay, Çorum Sungurlu ilçesinde bulunan İkizli köyünde meydana geldi. K.K isimli bir adamın Kangal cinsi olan köpeğine tecavüz ettiği anlar köylüler tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Köylülerden alınan bilgilere göre, sapık adamın eşinin köyden çıkmasıyla sürekli olarak köpeğine tecavüz ettiği kendilerinin de bu iğrenç olayı gördüğü ancak adamdan korktukları için hiçbir şey yapamadıklarını söyledi. Köpeğine sürekli olarak tecavüz eden sapık karşısında ne yapacaklarını bilemediklerini söyleyen köylüler, çareyi cep telefonu kamerasıyla kaydederek şikayette bulunmakta buldular. 

SAPIK ADAM GÖZALTINA ALINDI

Olayın internette hızla yayılmasının ardından K.K isimli sapık ilçe jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahsın sorgusunun tamamlandığı ve savcılığa sevk edildiği öğrenildi. sahibi tarafından sürekli tecavüze uğrayan talihsiz köpeğin de Kaymakamlık tarafından koruma altına alındığı öğrenildi.

 

Çorum Sungurlu Kangal Köpeği Tecavüz aşlı adam Köylüler Cep telefonu kamerası