Çöp evde tek başına kalan Cem Muhammet'in yeni hali: 31 kiloya çıktı, sağlığı yerinde

TAKİP ET

Bursa'da uygunsuz yaşam koşullarda kaldığı evde tek başına bulunan ve tüm Türkiye'nin yüreğini sızlatan Cem Muhammet'den yeni haber var. Düzenlenen ziyaret ile Muhammet'in son hali de ortaya çıktı. 

Bursa’da çöp evde uygunsuz koşullarda tek başına yaşadığı evden çıkartılan ardından Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi gören ve ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının himayesi altına alının Cem Muhammet A.’yı kaldığı Çocuk Evi’nde yeni görüntüsü ortaya çıktı. 

'ARKADAŞLARIYLA GÜZEL BIR AİLE VE DEVLET ŞEFKATİ İÇERİSİNDE YAŞAMINI SÜRDÜRÜYOR’ 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın himayesi altında Çocuk Evinde kalmaya başlayan Cem Muhammet’i daha önce de ziyaretine giden Rektör Özkan, bu sefer gittiği ziyaretinin ardından, “Cem Muhammet, devletimizin kanatları altında. Eğitime başladı, birlikte kaldığı evdeki arkadaşlarıyla devletimizin sağladığı imkanlarla yaşamını sürdürüyor. Hastanemize geldiğinde 17 kilo ağırlığındaydı. Şimdi 31 kiloya çıkmış. Sağlığı ve neşesi yerinde. Arkadaşlarıyla güzel bir aile ve devlet şefkati içerisinde yaşamını sürdürüyor.” açıklamasında bulundu. 

Bursa çöp ev çocuk evi