'Çok üşüyorum baba' sözleriyle hafızalarda yer edinen 9 yaşındaki Yağmur'un hayali gerçek oldu

TAKİP ET

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli meydana gelen depremlerde 40 saatin ardından enkaz altından çıkartılan ve 'Çok üşüyorum, ellerim bembeyaz oldu. Anneanneme gitmek istiyorum baba' sözleri ile hafızalarda yer edinen 9 yaşındaki Yağmur Albayrak'ın en büyük hayali gerçekleştirildi. Yağmur, kendisi için İstanbul'dan Elazığ'a gelen ünlü şarkıcı Deniz Toprak ile hastane odasında birlikte şarkı söyledi.

Depremde 7 katlı bina çökmüş ve 40 saatin ardından enkaz altından kalan 9 yaşındaki Yağmur Albayrak sağ olarak çıkarılmıştı. Babasının sürekli yanı başında moral verdiği küçük Yağmur, ''Çok üşüyorum, ellerim bembeyaz oldu. Anneanneme gitmek istiyorum baba” ifadeleri yürekleri sızlatmıştı.

Şarkı dinlemeyi ve söylemeyi çok sevdiğini dile getiren Yağmur, sanatçı Deniz Toprak'ı çok sevdiğini ve görmek istediğini söylemişti. Haberi duyan sanatçı Deniz Toprak, Yağmur'un isteğini kırmayarak İstanbul'dan Elazığ'a geldi. Toprak, hastanede tedavi altında olan Yağmur'a sürpriz yaptı. Toprak'ı bir anda yanında bulan Yağmur ise mutluluğunu gizleyemedi. Sanatçı Toprak, Yağmur ile uzun süre sohbet edip hediyeler verdikten sonra Toprak ve Yağmur birlikte şarkı söyledi.

'YAĞMUR TÜRKÜLERİME FARKLI BİR ANLAM YÜKLEDİ'

Çok mutlu olduğunu ifade eden Yağmur Toprak, “Deniz ablayı daha yakından gördüğüm için mutluyum. Beraber şarkı söyledik. Deniz abla bana hediyeler almıştı onları açtık. Merak ediyordum, bana sürpriz yaptı. Yağmur, sanatçı kimliğime, türkülerime farklı bir anlam yükledi. O da artık bir kızım her zaman onun hayatında olacağım. İlerleyen zamanlarda onunla birlikte çok güzel zaman geçireceğiz. Duygu dolu anlar yaşadık. Türküler söyledik, sarıldık. Çok tatlı ve güzel bir kız. Tüm Türk halk müziği ustalarım adına kendine bağlama hediye ettim. Artık bayrak yağmurda. Ondan çok güzel şeyler bekliyorum. Çünkü çok yetenekli ve sesi çok güzel. Çok da akıllı bir kızımız. Ona hayırlı bir gelecek diliyorum” şeklinde konuştu.

deprem Elazığ şarkı