Çocukların Uygunsuz Görüntülerini Paylaştığı Belirlenen Maden İşçisi Gözaltına Alındı

TAKİP ET

Siber Suçlarla Mücadele güçleri tarafından yapılan operasyonlar ve incelemeler sonrasında çocuk görüntüleri paylaştığı tespit edilen maden işçisinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Siber Suçlarla Mücadele güçleri tarafından yapılan operasyonlar ve incelemeler sonrasında çocuk görüntüleri paylaştığı tespit edilen maden işçisinin gözaltına alındığı öğrenildi. 

Çocuk tacizlerinin ve istismarlarının önüne geçebilmek adına her geçen gün yeni çalışmalar devam ediyor. Bu konuda cezaların artırıldığı biliniyor. Son olarak Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı ile Siber Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından ortak yürütülen operasyonlarda internet üzerinden paylaşılan çocuk görünüleri inceleme altına alındı.

Yapılan incelemeler ve gerçekleştirilen takipler sonrasında çocuk görüntüleri paylaştığı tespit edilen bir kişinin olduğu öğrenildi. Araştırmaların derinleştirilmesinin ardından kişinin 32 yaşında TTK'da çalışan bir maden işçisi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri tarafından düzenlenen bir operasyon sonrasında belirtilen adresinde gözaltına alınmasına karar verildi. 

İNTERNETTE PAYLAŞTIĞINI KABUL ETTİ

32 yaşındaki maden işçisi polis tarafından gözaltına alındıktan sonra sorguya alındı. Fotoğraf ve videoların paylaşımı hakkında sorgulanan maden işçisi tüm paylaşımların kendisine ait olduğunu belirtti. Paylaşımlarından dolayı herhangi bir suçluluk duymaması ise dikkatlerden kaçmadı. Verdiği ifadesinde 'Söz konusu videoları ve fotoğrafları ben paylaştım. Genel olarak cinsel içerikli pek çok gruba üyeyim. Telefonumda da söz konusu videolardan ve fotoğraflardan var. Onlar bana ait. Kendi isteğimle üye olduğum gruplarda bu görüntüleri ben paylaştım' dedi. Emniyette sorgusunun tamamlanmasının ardından sağlık muayenesinden geçen maden işçisinin işlediği suçtan dolayı yargılanması adına adliyeye sevk edildiği öğrenildi. 

maden işçisi çocuk çocuk istismarı