Çocukların Korkunç Oyunu Feci Sonla Bitti!

TAKİP ET

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde çocukların benimsediği korkunç oyun feci şekilde sonlandı. 2 çocuğun köprüden yük treninin vagonuna atlamasıyla korkunç bir olay gerçekleşti.

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde çocukların benimsediği korkunç oyun feci şekilde sonlandı. 2 çocuğun köprüden yük treninin vagonuna atlamasıyla korkunç bir olay gerçekleşti. 

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde çocukların korku dolu oyunu feci şekilde sonlandı. Bölgede bulunan tren istasyonunda oynayan çocuklar kendilerine korkunç bir oyun belirlediler. Oyun sonrasında bir çocuk yüksek gerilim hattına kapılarak ağır şekilde yaralanırken bir çocuk ise korkunç kazadan hafif yaralarla kurtulmayı başardı. 

Akşam saatlerinde Birhan Elitaş ile Deniz Çakmak isimli çocukların her zaman oynadıkları tehlikeli oyun feci bir sonla bitti. görgü tanıklarının ifadesine başvuru yapılırken konu hakkında soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi. Çocukların hastanedeki tedavilerine ise hala devam edildiği açıklandı. 

KÖPRÜDEN YÜK TRENİNE ATLADILAR

Akşam saatlerinde yine tren istasyonunun üzerinde bulunan köprüde buluşan iki arkadaş köprüden hareket halinde geçen yük treninin üzerine atladılar. Bir süre trenin üzerinde hareket etmeye başladılar. Ancak çocuklardan birisi kısa süre sonra dengesini kaybederek raylara düştü. Raylarda bulunan yüksek gerilim sebebiyle vücudunda ağır yaralar oluştu. Rayın kenarında yaralı halde bulunan çocuk hastaneye kaldırıldı. Ardından diğer arkadaş olayı hafif sıyrıklarla atlattı. Vücudunda ağır yaraların bulunduğu çocuğun durumunun hala kritik olduğu açıklandı. Polis tarafından konu hakkında soruşturma başlatıldı. Çevrede çeşitli uyarılar olmasına rağmen oynanan ölüm oyununu engellemek için çeşitli güvenlik önlemlerinin alınması planlanıyor. 

balıkesir yük treni çocuk oyunu korkunç son