Çocukların Kabusu Bitmiyor! Okul Müdürü Tarafından Tecavüze Uğrayan 10 Yaşındaki Çocuk İntihara Kalkıştı

TAKİP ET

İstanbul Kağıthane'de bir okul müdürünün defalarca tecavüzüne maruz kaldığı iddia edilen 10 yaşındaki M.C.S ilaç içerek hayatına son vermek istedi. Okul müdürünün 'Çocuğa nitelikli cinsel istismar' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

İstanbul Kağıthane’de bir okul müdürünün defalarca tecavüzüne maruz kaldığı iddia edilen 10 yaşındaki M.C.S ilaç içerek hayatına son vermek istedi. Okul müdürünün ‘Çocuğa nitelikli cinsel istismar’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Olay, İstanbul Kağıthane’de bir okulda müdürlük yapan ve ismi açıklanmayan şahıs tarafından 6. sınıf öğrencisine yönelik gerçekleştirildi. Henüz 10 yaşında olan öğrencisine defalarca tecavüz ettiği iddia edilen okul müdürünün hakkında soruşturma açıldığı ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

OKULDA İNTİHARA KALKIŞTI

Olayla ilgili alınan bilgilere göre, Kağıthane’de bulunan bir ortaokulda 10 yaşında olan M.C.S isimli küçük kıza defalarca tecavüz ettiği iddia edilen okul müdürü hakkında soruşturma açıldı. 10 yaşında olan küçük kız çocuğunun geride bıraktığımız günlerde okulda çok sayıda ilaç içerek intihara kalkıştığı öğrenildi. Küçük kızın okulda içtiği ilaçlar nedeniyle baygınlık geçirmesi üzerine ailesine haber verildi. Küçük kızın okula çağırılan ambulansla hastaneye kaldırıldı.

YAŞADIKLARINI POLİSE ANLATTI

Hastanede tedavi altına alındığı öğrenilen küçük kız çocuğunun tedavisi sırasında yaşadıklarını ilk olarak annesine anlattığı ve ailenin duydukları karşısında polise haber verdiği öğrenildi. Hastanede uzmanlar eşliğinde ifadesi alınan M.C.S isimli küçük kız okuduğu okuldaki okul müdürünün kendisine defalarca tecavüz ettiğini ve kendisine cep telefonundan kadın ve erkeklerin olduğu çıplak videoları zorla izlettirdiğini söyledi. Küçük kızın anlattıklarına göre, iğrenç istismar olayı yaklaşık 5 aydır devam ediyordu. Küçük kızın ifadesindeki iddiasında kendisine tecavüz eden okul müdürüne karşı çıktığında darp edildiği şeklinde ifadelerde yer aldı.

 

İstanbul Kağıthane Çocuğa cinsel istismar Okul müdürü Tecavüz İntihar