Çocukları PKK Tarafından Kaçırılan Aile İsyan Etti

TAKİP ET

Diyarbakır'da oğullarının kandırılarak dağa kaçırıldığını anlatan acılı aile çocuklarının bulunması için yardım istediklerini dile getirdiler.

Diyarbakır'da oğullarının kandırılarak dağa kaçırıldığını anlatan acılı aile çocuklarının bulunması için yardım istediklerini dile getirdiler. 

Diyarbakır'da acılı aile çocuklarının ortadan kaybolması ile büyük bir panik yaşadılar. 17 yaşındaki oğullarının yokluğunun ardından yapılan incelemeler sonrasında oğullarının PKK terör örgütü tarafından kaçırıldığını öğrenen aile büyük şok yaşadı. Yaklaşık iki hafta önce evden kuzenleri ile buluşmak üzere ayrılan genç çocuğun bir daha eve geri dönmediği öğrenildi. 

Bir süre sonra ailesini telefonla arayan genç çocuk YPG terör örgütüne katılmak adına Suriye'ye doğru yola çıktığını anlattı. Acılı aile telefonda oğullarını ikna etmek istediler. Ancak yaptıkları hiç bir şey oğullarını kararından vazgeçirmedi. Acılı anne her geçen gün umudunu yitirirken çocuğunun dönmesi için gözyaşı dökmeye devam ediyor. 

ÇOCUĞUNUN BULUNMASI İÇİN YARDIM İSTEDİ

Çocuğunun sosyal medya üzerinden terör örgütü propagandası yapan kişiler tarafından kandırıldığını ve sonrasında da kaçırıldığını iddia ediyor. Sonrada oğlu ile bir kez daha telefonda konuşan acılı anne oğlunun eğitime gideceği için son arayışı olduğunu söyledi. Çocuğunun kendisine 'Ben istesem de geri dönemem. Sınırı dizlerimizin üzerinde  saatte geçtik. Çok zorlandım. Dizlerim paramparça oldu. Pişmanım geri dönmek istiyorum' dediğini söyledi. Bunun ardından yetkililerden yardım isteyen acılı anne oğlunun bulunmasını istiyor. Çocukların beynini yıkayan teröristlerin yakalanması için yardım çığlığı dikkat çekti. 

pkk terörist acılı aile