Çocukları Parklarda Kuytu Köşelerde Taciz Eden Sapık, Suçüstü Yakalandı

TAKİP ET

İstanbul'da çocukları Park ve sitelerin bahçelerine götürerek kuytu köşelerde taciz eden sapık yakalandı. Sapığın sivil polisler tarafından suçüstü yakalandığı öğrenildi.

İstanbul'da çocukları Park ve sitelerin bahçelerine götürerek kuytu köşelerde taciz eden sapık yakalandı. Sapığın sivil polisler tarafından suçüstü yakalandığı öğrenildi.

İstanbul'da çocuklara cinsel istismarda bulunan Bir sapık sitelerin güvenlik kameraları tarafından tespit edildi. Alınan bilgilere göre Güngören ve Merter'de bulunan parklarda ve sitelerin bahçelerinde dolaşan sapık çocukları kuytu köşelerde taciz etti. Çocuklarla konuşmaya çalışan ve onları apartman boşlukları ile parklarda kuytu köşelere doğru Götüren sapık, bu noktalarda çocukları taciz ediyordu. Vatandaşlar bu olaylar üzerine Park ve sitelerde nöbetlere başlayarak çocukları taciz eden şahsı yakalamaya çalıştı. Şahsın görüntüleri güvenlik kameralarına takılırken elde edilen fotoğraflar üzerine "Görenler 155 Polis İmdat Hattı'na şikayetçi olsun" notu ile vatandaşlar tarafından  çevredeki duvarları asıldı. Son olarak Güngören'e bağlı Mehmet Nesih Özmen Mahallesi'nde iki farklı sitede görülen Sapık, ite sakinleri tarafından kamera görüntüleriyle birlikte İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne ihbar edildi.

SABIKALI ÇIKTI
Polis ekipleri tarafından yapılan İnceleme sonucunda kimliği belirlenen şüpheli  K.U., aynı bölgede yer alan bir parkta bekleyen sivil  polislerin kurduğu Pusu sonucunda suçüstü yakalandı.  sapığın son bir hafta içerisinde 6 çocuğu taciz ettiği ve cinsel istismarda bulunduğu belirlendi.  Yakalandıktan sonra Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüpheli işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarıldı ve tutuklanarak cezaevine konuldu. Zanlının daha önce de aynı suçtan tutuklandığı ortaya çıktı.

istanbul güngören merter sapık suçüstü son dakika