Çocuklar Topraktan Bebek Cesedi Çıkardılar

TAKİP ET

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde oyun oynayan çocuklar toprağı kazınca şoke oldular. Çocuklar topraktan bebek cesedi çıkardılar.

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde oyun oynayan çocuklar toprağı kazınca şoke oldular. Çocuklar topraktan bebek cesedi çıkardılar. 

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde korkunç bir olay yaşandı. Sokakta her şeyden habersiz oyun oynayan çocuklar bir süre sonra oyun oynarken toprağı kazmaya başladılar. Bir süre sonra korkunç bir gerçekle karşılaştılar. Poşete sarılı halde bebek cesedi bulmalarının ardından hemen ailelerine haber verdiler. Polis ekiplerinin olay yerine gelip inceleme başlatmalarının ardından konu hakkında korkunç gerçekler bir bir ortaya çıkmaya başladı. 

Osmangazi Mahallesi Erol sokakta akşama doğru çocukların kazdığı topraktan poşet içerisinde çıkarılan bebek cesedinin kime ait olduğu konusunda hızlı bir soruşturmanın açıldığı öğrenildi. 

ANNESİ KISA SÜREDE BULUNDU

Çocukların poşet içerisinden çıkardıkları bebek cesedinin çürümeye başladığı öğrenildi. Ceset üzerinde araştırmalar gerçekleştirildi. Yaklaşık olarak bir aydır cesedin toprakta gömülü bulunduğu sonucuna ulaşıldı. Araştırmanın derinleştirilmesinin ardından beziyle gömülmüş olan bebeğin bezinden hastanenin ismi bulundu. Hastane kayıtlarına bakıldığı zaman bebeğin annesine de ulaşıldı. Bebeğin annesinin aynı mahallede bulunan Suriyeli bir kadın olduğu tespit edildi. Gömen kişinin de anne olduğu öğrenildi. Annenin gözaltına alınmasının ardından soruşturma başladı. Bunun üzerine bebeğin bir ay önce gömüldüğü ve doğduktan da bir ay sonra gömüldüğü belirlendi. Şüpheli annenin adı emniyet tarafından açıklanmadı. Bebek Adli Tıp Kurumuna gerekli otopsi işlemlerinin yapılması için kaldırılırken konu hakkında soruşturma başladı. 

bebek cesedi kocaeli toprağa gömülü bebek