Çocuklar Tabanca Oynadı Ortalık Kan Gölüne Döndü! 1 Kişi Öldü 2 Kişi Yaralandı

TAKİP ET

Kastamonu2nun İnebolu ilçesinde tabancayla oynayan çocukların sonu kötü bitti. Çocukların elinde olan tabancaların ateş alması sonucunda 1 kişi öldü 2 kişi yaralandı.

Kastamonu2nun İnebolu ilçesinde tabancayla oynayan çocukların sonu kötü bitti. Çocukların elinde olan tabancaların ateş alması sonucunda 1 kişi öldü 2 kişi yaralandı.

Gelen bilgilere göre Kastamonu İnebolu ilçesine bağlı Kabalar Köyü’nde üç çocuğun ellerine aldıkları tabancayla oyunları kanlı bitti. 11 yaşındaki E.G ve onun kuzenleri olan 12 yaşındaki İ.B ile 13 yaşındaki O.B evde ellerine geçen bir tabancayla oyun oynamaya başladı. Fakat çocukların elindeki tabanca bir anda ateş aldı ve üç çocuk yaralandı. Yaralanan üç çocuk arasından durumu ağır olduğu öğrenilen 11 yaşındaki E.G isimli çocuk ve yanındaki diğer iki kuzeni yaralı şekilde İnebolu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 TEK EL SİLAH SESİ DUYULDU

11 yaşındaki E.G göğüs kısmından yaralanarak hastaneye kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Başından yaralandığı öğrenilen İ.B ve kolundan yaralandığı öğrenilen O.B ise yapılan ilk müdahalelerin ardından Kastamonu Devlet Hastanesine sevk edildi.

Olayın anında evde bulunan ve çocukların babaannesi olan Satiye Gi, olayın ardından yaptığı açıklamada, evde oturduğu sırada çocukların bulunduğu odadan tek el silah sesi geldiğini söyledi. Başından yaralanan İ.B ve kolundan yaralanan O.B kardeşlerin Kastamonu Seydiler ilçesinde yaşadıkları öğrenilirken iki çocuğun anne ve babasının tedavi için İstanbul’a gittikleri bu nedenle de çocukların İnebolu ilçesi Kabalar Köyü’nde yaşayan dayıları Yavuz G.nin yanına geldikleri öğrenildi. Yaşanan olayın ardından İnebolu Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

kastamonu inebolu çocukların silahla oyunu silahla oyun kanlı bitti 1 çocuk öldü 2 çocuk yaralandı