Çocuklar Duymasın'ın Yapımcısı Birol Güven FETÖ Kitabı Hakkında Açıklama Yaptı

TAKİP ET

Çocuklar Duymasın dizisinin yayınlandığı 31 Temmuz 2017 tarihindeki ikinci bölümünde FETÖ'nün kitaplarının rafta bulunması büyük dikkat ve tepki çekmişti. Kitapta FETÖ'nün yurtdışındaki eğitimleri anlatılırken elebaşı Gülen bazı kısımlarda övülmüştü. Kısa sürede tartışma konusu olan bu kitap sosyal medyada da kısa sürede yayılmış ve herkes tarafından tepki görmüştü. Dizinin yapımcısı Birol Güven'den konu hakkında açıklama geldi.

Çocuklar Duymasın dizisinin yayınlandığı 31 Temmuz 2017 tarihindeki ikinci bölümünde FETÖ’nün kitaplarının rafta bulunması büyük dikkat ve tepki çekmişti. Kitapta FETÖ’nün yurtdışındaki eğitimleri anlatılırken elebaşı Gülen bazı kısımlarda övülmüştü. Kısa sürede tartışma konusu olan bu kitap sosyal medyada da kısa sürede yayılmış ve herkes tarafından tepki görmüştü. Dizinin yapımcısı Birol Güven’den konu hakkında açıklama geldi. 

Çocuklar Duymasın dizisinde skandal olan ve herkes tarafından tepki çeken FETÖ’ye ait ‘Barış Köprüleri’ kitabı hakkında dizinin yapımcısı Birol Güven’den beklenen açıklama geldi. İlk olarak sosyal medya hesaplarında paylaşılan ve dizinin Meltem ve Haluk’un konuştuğu esnada arkadaki rafta duran kitabın görülmesi üzerine kısa sürede sosyal medya hesaplarında yayılmış ve herkes tarafından büyük tepki çekmişti. 

YAPIMCI BİROL GÜVEN’DEN AÇIKLAMA

Söz konusu olayla ilgili dizinin yapımcısı Birol Güven’den beklenen açıklama geldi. Güven konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "30 Temmuz 2017 tarihinde yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisinde rafta duran bir kitap kamuoyumuzun dikkatini ve tepkisini çekmiştir. Söz konusu kitap ile ilgili olarak, dekor ve aksesuarlardan sorumlu sanat yönetmenimizin savunması alınmıştır. Sanat yönetmenimiz savunmasında "Kitabı okumadığını, içeriğini bilmediğini, konusu hakkında hiç bir fikri olmadığını, tamamen aksesuar amaçlı kullandığını ve kendisinin herhangi bir kötü niyetinin olmadığını" belirtmiştir. Kitabın içeriğine haberler çıktıktan sonra vakıf olduğunu ve büyük üzüntü duyduğunu belirtmiştir. Aynı üzüntüyü yapımcı olarak ben ve tüm Çocuklar Duymasın ekibinin yaşadığını özellikle belirtmek isterim ve hepimizin dikkatinden kaçan bu talihsizlikten ötürü tüm ekibimiz adına, başta şehit aileleri olmak üzere herkesten özür dilerim." şeklinde ifadelerde bulundu.

 

çocuklar duymasın birol güven yapımcı FETÖ kitabı skandal açıklama özür diledi kitap