Çocuk Yaştaki Baldızına 6 Yıl Boyunca İstismarda Bulunan Enişteye 17 Yıl Hapis Cezası

TAKİP ET

İzmir'in Bornova ilçesinde, Evlerinde kalan çocuk yaştaki Baldızına cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen ve toplu olarak yargılanan Enişte 17 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırıldı.

İzmir'in Bornova ilçesinde, Evlerinde kalan çocuk yaştaki Baldızına cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen ve toplu olarak yargılanan Enişte 17 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırıldı.

İzmir'in Bornova ilçesinde evlerinde kalan 20 yaşındaki baldızı E.A.’ya, 12 yaşından 18 yaşına kadar cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan 33 yaşındaki Gani A. 17 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırıldı.

12 YAŞINDAKİ KIZ ABLASININ EVİNDE YAŞAMAYA BAŞLADI
2011 yılında Gani A. ve F.A.A. evlendi. Genç kadının hamile kalmasının ardından o dönem 12 yaşında olan E.A da ablasının evinde yaşamaya başladı. İddiaya göre çocuk yaştaki baldız Gani A. tarafından Önce taciz edildi daha sonra zorla cinsel istismarda bulunuldu. Eniştenin cinsel istismarı olayın ortaya çıktığı 2016 yılına kadar devam etti. E.A.,  eniştesini kendisine defalarca cinsel istismarda bulunduğunu ablasını anlattı.

ENİŞTE GÖZALTINA ALINDI, DAVA AÇILDI
Küçük kızın eniştesi ile yaptığı telefon yazışmalarını göstermesi üzerine F.A.A. karakola giderek eşinden şikayetçi oldu. Polis merkezinde ifadesi alınan E.A.  lise ablasıyla eniştesi nişanlı oldukları dönemde kendisini taciz etmeye başladığını evlenme ellerinden sonra ise defalarca kendisine zorla cinsel istismarda bulunduğunu söyledi. Küçük kızın verdiği bu ifadenin ardından gözaltına alınan enişte çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı ve hakkında çocuğunun zincirleme cinsel istismarı suçundan dava açıldı.

SANIK, MAĞDURUN İFTİRALARINDAN BAŞKA DELİL OLMADIĞINI ÖNE SÜRDÜ
İzmir 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın son duruşmasında tutuklu sanık hakkındaki suçlamaları reddederek mağdurun iftiralarından başka delil olmadığını iddia etti. Mahkeme heyeti ise sanık Gani A.'ya 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçunu birden fazla ve baldızına karşı işlediği için 15 yıl hapis cezası verdi.  Ayrıca mahkeme tarafından Reşit olmayanla cinsel ilişkiye girmek suçundan sanık hakkında 2 yıl 1 ay hapis cezası verildi. Gani A.,  toplamda 17 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırılırken tutukluluk halinin devamına karar verildi.

 

izmir bornova baldız cinsel istismar son dakika