Çocuk Tacizcisi İçin Son Dakika Kararı Verildi!

TAKİP ET

Bartın'da meydana gelen olayda evli ve bir çocuk babası adamın sosyal medya üzerinden küçük çocukları taciz ettiği ortaya çıktı.

Bartın'da meydana gelen olayda evli ve bir çocuk babası adamın sosyal medya üzerinden küçük çocukları taciz ettiği ortaya çıktı. 

Her geçen gün artan çocuk istismarı haberlerine bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz günlerde Bartın'ı ayağa kaldıran bir olay meydana geldi. Bartın'da bir adamın sosyal medya üzerinden çocukları taciz ettiği ve istismarda bulunmaya çalıştığı belirlendi. Olayın çocukların aileleri tarafından ortaya çıkarıldığı anlaşıldı. 

Ergün Ş. isimli şahsın pek çok ildeki çocuklara cinsel içerikli mesajlar göndererek çeşitli vaatlerle istismar etmeye çalıştığı tespit edildi. Aileler tarafından yapılan şikayetleri değerlendiren bölge jandarma ekipleri Ergün Ş. isimli kişiyi gözaltına aldı. Yapılan incelemeler sonrasında sosyal medya üzerinden sayısız çocuğa bu şekilde ulaşmaya çalıştığı öğrenildi. 

Ergün Ş. isimli şahsın aynı zamanda evli olduğu anlaşıldı. Evli ve bir çocuk babası olan şahsın malulen emekli olduğu da ortaya çıktı. Mesajların içeriği incelendiği zaman çocuklara 'aşkımsın', 'seni seviyorum', 'seninle görüşmek istiyorum' tarzı mesajların yoğunlukta olduğu tespit edildi. 

MAHKEME TARAFINDAN CEZASINA KARAR VERİLDİ

Mesajların içeriğinin incelenmesinin ardından mahkemeye sevk edilen zanlının 'çocuğa cinsel istismar' suçunu işlediği belirlendi. Suçunun kesinleşmesinin ardından mahkeme tarafından verilen karar sonrasında Ergün Ş'nin tutuklanarak ceza evine gönderilmesine karar verildi. Verilen karar sonrasında istismara uğrayan çocukların aileleri rahat bir nefes aldılar. Kararın son derece yerinde olduğu belirtilirken yetkililer ailelerin sosyal medyada çocuklarını kontrol altında tutulması gerektiğini ifade ettiler. 

çocuk istismarı çocuk tacizcisi şok karar