Çocuk Parkında Kan Donduran Vahşet

TAKİP ET

Antalya'nın Kepez ilçesinde bir çocuk parkında her yerde kan gören aileler büyük panik yaşadılar. Bunun üzerine bölgede kesilmiş köpek patileri bulundu.

Antalya'nın Kepez ilçesinde bir çocuk parkında her yerde kan gören aileler büyük panik yaşadılar. Bunun üzerine bölgede kesilmiş köpek patileri bulundu. 

Hayvana şiddet konusunda yapılan çeşitli çalışmalar, düzenlemeler ve alınan önlemlere rağmen her geçen gün bir yenisi daha yaşanıyor. Antalya'nın Kepez ilçesinde korkunç bir olay meydana geldi. Dün akşama doğru çocukları ile parka giden aileler büyük bir şok yaşadılar. 

Parkta tüm oyuncakların üzerinde ve etrafta kan gören aileler ne olduğunu anlamak istediler. Ceren Köse isimli bir anne 5 yaşındaki oğlunu okuldan aldıktan sonra çocuk parkına götürdü. Ancak etrafta kan görünce büyük panik yaşadı. Sonrasında korkunç vahşet anlaşıldı. 

ETRAFTA KÖPEK BACAKLARI VE PATİLERİ GÖRDÜ

Parka dikkatli baktığı zaman etrafta köpek patileri ve kesilmiş köpek bacağı gördü. Bunun ardından büyük panik yaşadı. Etrafa baktıkları zaman hayvanın kesilmiş patilerinin etrafa atıldığını gören kadın büyük panik yaşadı. Parkta bulunan kaydırakların üzerinde de kanlar vardı. Bunun ardından hayvansever olan kadının zaman kaybetmeden durumu polis ekiplerine haber verdiği öğrenildi. Konu hakkında soruşturma başlatıldı. Parkta çocuklarını da gözlerinden ayırmak istemeyen aileler bu vahşet sonrasında daha büyük panik yaşadılar. Bunun üzerine parka kamera takılmasını ve hatta zaman zaman bekçiler tarafından parkların kontrol edilmesini istediler. Hayvan vahşeti hakkında da soruşturma devam ediyor. 

antalya kepez hayvan vahşeti kesilmiş köpek patisi