Çocuk İstismarcısının Çocukları Nasıl Kandırdığı Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Erzurum'da 3 kız çocuğunu istismar ettiği iddia edilen adamın çocukları evde biraz oyun oynamak bahanesi ile kandırıp eve götürdüğü ve ardından istismarda bulunduğu öğrenildi.

Erzurum'da 3 kız çocuğunu istismar ettiği iddia edilen adamın çocukları evde biraz oyun oynamak bahanesi ile kandırıp eve götürdüğü ve ardından istismarda bulunduğu öğrenildi. 

Geçtiğimiz Haziran ayında bir cinsel istismar olayı meydana geldi. Erzurum'un Yakutiye ilçesinde meydana gelen cinsel istismar olayı adeta kan dondurdu. Bunun üzerine yaşları 7 ile 11 arasında değişen çocuklara cinsel istismarda bulunduğu tespit edildi. 

7 yaşındaki çocuğun yanına yaklaşarak kendisini babasının arkadaşı olarak tanıttığı öğrenildi. Ardından 'Evde biraz oyun oynayalım sonra seni babanın yanına götüreceğim' dediği öğrenildi. Ardından yolda küçük kızın bir akrabasının seslenmesi üzerine küçük kız kaçtı. Ardından küçük kızın ailesinin durumu öğrenmesi ile birlikte konuyu polise taşıdıkları belirlendi. 

POLİSE YAPILAN ŞİKAYETİN ARDINDAN GERÇEKLER ORTAYA ÇIKTI

Konu hakkında soruşturma başlatılırken olayın yaşanmasından sadece 9 gün sonra bu kez sokakta oynayan 11 ve 10 yaşındaki çocukların yanına giderek çeşitli bahanelerle eve götürdüğü öğrenildi. Ardından eve götürdüğü çocuklardan birisine cinsel istismarda bulundu. Evin kapısını kilitlediği için korkan çocuklarda ise zemin katta balkona çıkarak evden kaçmaya çalıştılar. Ardından kaçtıktan sonra evde sapık olduğu konusunda bağırarak yardım istediler. Ardından mahalleli tarafından konu yargıya taşındı. Sapık sanık çıkarıldığı duruşmada suçları kabul etmeyerek 'Karşınıza böyle adi bir suçtan çıktığım için çok utanıyorum' dediği öğrenildi. 

erzurum cinsel istismar çocuk istismarı