Çocuğunun Okuluna Giden Polis Okul Müdiresi ve Öğretmeni Vurdu, Sebebi İse Herkesi Şok Etti!

TAKİP ET

Bursa'da çocuğunun okuduğu okula giden ve tartıştığı okul müdiresi ile bir öğretmeni silahıyla yaralayan polis memuru açığa alındı.

Bursa’da çocuğunun okuduğu okula giden ve tartıştığı okul müdiresi ile bir öğretmeni silahıyla yaralayan polis memuru açığa alındı.

Olay, Bursa merkez Nilüfer ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, çocuğunun sınıfının değiştirildiği için okula giden ve burada okul müdiresi ile tartıştığı öğrenilen polis memuru baba dehşet saçtı. 

ÇOCUK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ’NDE ÇALIŞTIĞI ÖĞRENİLDİ

Çocuk Şube Müdürlüğü’nde polis memuru olduğu öğrenilen bir velinin bugün sabah saat 09.30 sıralarında okula geldiği ve çocuğunun sınıfının değiştirilmesinden dolayı okul müdiresi ile tartıştığı öğrenildi. Okul müdiresi Tülay Taş ve müdür yardımcısı Sinan Delibaş ile tartışan daha sonrada çıkardığı silahını peş peşe ateşleyen polis memuru hem müdire hem de müdür yardımcısını yaraladı.

ÇOCUĞUNUN SINIFI DEĞİŞTİRİLDİ DİYE DEHŞET SAÇTI

Okula gelen öfkeli velinin çocuğunun sınıfının değiştirilmesinden dolayı dehşet saçtığı ve olayın hemen ardından Emniyet Müdürlüğü tarafından açığa alındığı öğrenildi. Ayaklarından yaralanan Müdire ve müdür yardımcısı hastaneye kaldırılırken Çocuk Şube Müdürlüğü’nde görevli olan polis memuru Özcan, Cinayet Büro da görevli meslektaşları tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

OKUL TATİL EDİLDİ

Öğrenciler olan bitenin ardından korku ve panik halinde velileri ile beraber okulu terk eden öğrencilerin gözyaşlarına boğulduğu görülürken olay nedeniyle okulun tatil edildiği ve korkuyla okula gelen öğrenci velilerinin olayı gerçekleştiren polis memurunun ailesine tepki gösterdikleri görüldü.

 

Bursa Nilüfer Polis memuru Müdire Müdür yardımcısı Yaralama Veli