Çocuğunun matematik sorusunu çözememesine sinirlenen anne kalp krizi geçirdi

TAKİP ET

36 yaşındaki kadının çocuğu ile birlikte ödev yaptıkları anda, çocuğunun matematik sorusunu çözememesine sinirlenip kalp krizi geçirdiği ortaya çıktı.

Çin’de yaşanan olayda 36 yaşındaki Wang isimli kadının, çocuğunun matematik ödevine yardım ettiği öğrenildi. Matematik sorularından birini annesinin anlatmasına rağmen yine de yapamayan çocuğa sinirlenen anne kalp krizi geçirdi.

Hastaneye kaldırıldı

Çocuğunun soruyu çözememesine sinirlenen kadın birden fenalaştı. Kalbinin teklemeye başlaması ve nefes almaya zorlandığı anda eşine telefon açtı. Eve gelen eşi apar topar karısını hastaneye kaldırdı. Yapılan müdahale sonrası doktor Yang Xiaoxue, Wang'da miyokard enfarktüsü veya kalp krizi olduğunu belirtti. Doktorun yaptığı açıklama "Son anda yetişti, eğer biraz daha gecikseydi kalp yetmezliği yaşayacaktı" şeklindeydi. Hastaneye kaldırılan kadınla ilgilenen doktor gençlerde kalp sorunlarının 'kötü beslenme ve stres' kaynaklı olduğunu söyledi.

Son anda kurtarılan kadın gazetecilere konuştu

36 yaşındaki Wang hastane çıkışı gazetecilerle sohbet etti. Çocuğuna ödev yaptırdığı esnada ara ara sinirlendiğinin fakat daha önce bu şekilde ciddi bir problem yaşamadığını söyledi.

Hong Konglu psikolog ebeveynleri uyardı

Florence Huang isimli Hong Konglu psikolog ebeveynlerin duygularını kontrol etmeyi öğrenleri gerektiğini "Evde öfke ve saldırganlığın arttığı durumlarda çocukların öz saygısı olumsuz yönde etkilenebilir ve kendilerini suçlama, aşağılanma ve çaresizlik duyguları hissederler" diye uyarıda bulundu.

 

çin kalp krizi Çocuğunun matematik sorusunu çözememesine sinirlenen anne