Çocuğunu Döverek Komalık Etmişti! O Minikten Kötü Haber Geldi!

TAKİP ET

Hatay'ın İskenderun ilçesinde 6 yaşındaki Mertcan Y. babası tarafından demir sopayla ödev yapmadığı için öldüresiye dövülüp hastanelik olmuştu. Bunun ardından küçük çocuğun hayatını kaybettiği öğrenildi.

Hatay'da dersini zamanında yapmadığı için 6 yaşındaki oğlunu feci şekilde döverek hastanelik eden cani baba Türkiye gündemine oturmuştu. Minik oğlunu ders çalışmadığı için elektrik süpürgesinin demir hortumu ile defalarca döven baba bir süre sonra minik çocuğun fenalaşması üzerine panik yaptı ve hastaneye götürdü. 

Hastanede yapılan ilk müdahalelerin ardından minik Mertcan'ın durumunun ağır olduğu belirlendi. Doktorlar olayın nasıl olduğunu sordukları zaman yüksekten düştüğünü dile getiren baba kendi suçunun üzerini kapatmak istedi. Ancak bir süre önce boşandığı eşinin hastaneye gelmesinin ardından gerçekler ortaya çıktı. Velayetlerini babaya veren anne çocuğunun dövüldüğünü ve bunun ilk olmadığını dile getirdi. 

MİNİK MERTCAN DAHA FAZLA DAYANAMADI

6 yaşındaki Mertcan'ın vücuduna ve kafasına aldığı darbeler sonrasında durumunun ağır olduğu açıklandı. Bunun üzerine 3 gündür yoğun bakımda tedavi gören küçük çocuktan bugün acılı haber geldi. Fenalaşan küçük çocuk doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cani baba ise olayın ortaya çıkmasının ardından tutuklanmıştı. 

Minik çocuğun bir süre önce beyin ölümünün gerçekleştiği belirlendi. ancak makineye bağlı olarak nefes alıp veriyordu. Ancak sabah saatlerinde tüm hayati fonksiyonlarını kaybettiği belirlendi. Konu hakkında geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Minik çocuğun ailesi ise haberi alınca büyük üzüntüye boğuldular. 

cani baba hatay dayak kötü haber