Çoban Cinayetinin Altından Yasak Aşk Çıktı

TAKİP ET

Aksaray'da öldürülen çobanın katil zanlıları yakayı ele verirken bunun altından yasak aşk cinayetinin çıktığı öğrenildi.

Aksaray'da öldürülen çobanın katil zanlıları yakayı ele verirken bunun altından yasak aşk cinayetinin çıktığı öğrenildi. 

Geçtiğimiz mart ayında korkunç bir cinayet meydana geldi. Aksaray'da çoban olarak çalışan 22 yaşındaki Uğur Çöl tüfekle vurularak öldürülmüştü. Ardından konu hakkında geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Genç çobanın katillerinin bulunması için polis ekipleri tarafından inceleme başlatıldı 

Yapılan incelemeler sonrasında katil zanlılarının iki kişi olduğu ve İsmail Kurt ile Saim Koca tarafından öldürüldüğü öğrenildi. Aylar süren takip çalışmaları sonrasında kaçak durumda bulunan iki katil zanlısı cep telefonu sinyallerinden takibe takılarak kısa sürede yakalandılar. Yapılan sorgulamalar sonrasında cinayetin sebebinin yasak aşk olduğu öğrenildi. 

YASAK AŞK CİNAYETİ OLDUĞU BELİRLENDİ

Yapılan sorgulamaların ardından Saim Koca yakın zamanda evleneceği sevgilisi ile çoban arasında bir yasak aşkın olduğunu öğrendikten sonra çok öfkelendiği ve bunun üzerine cinayetin ortaya çıktığı ifade edildi. Aralarında gönül ilişkisinin olduğunu öğrendikten sonra görüşmemeleri konusunda uyarıda bulunduğunu özellikle belirtti. Mart ayında hayvanları otlatmak için araziye giden ancak geri dönemeyen genç çoban kısa süre sonra ailesi tarafından aranmaya başladı. Ardından polisin aramalarında vurulmuş şekilde cesedi bulundu. Yapılan otopsi sonrasında ise toprağa verildi. İşin içerisinden gönül ilişkisi çıkarken zanlıların telefon sinyallerinden yakalanmaları için çalışma başlatıldı. Ardından kıskıvrak yakalandıkları öğrenildi. 

aksaray çoban cinayeti yasak aşk