Cips Paketinin İçinden Çıkan Pes Dedirtti! Aile Firmaya Dava Açacak

TAKİP ET

Adana'da iki kardeşin aldığı ve yemeğe başladığı cipsin içinden çıkan vida şok etti. Kardeşlerin aldığı cips paketinin içinden yaklaşık 2 santim boyunda makine vidası çıktığı ve ailenin firmaya dava açacağı öğrenildi

Adana’da iki kardeşin aldığı ve yemeğe başladığı cipsin içinden çıkan vida şok etti. Kardeşlerin aldığı cips paketinin içinden yaklaşık 2 santim boyunda makine vidası çıktığı ve ailenin firmaya dava açacağı öğrenildi.

Adana Çukurova ilçesinde ikamet etmekte olan Ayşegül Bilir, iki çocuğu için bakkaldan bir paket cips aldı. Çocuklar cips paketini açarak cipsi yemeğe başladığında paketin içindeki 2 santim boyunda olan vidayı fark etti. Anne Ayşegül Bilir, paketin içindeki vidayı görünce hemen cipsi çocuklarının elinden alarak yememelerini söyledi. Anne, çocuklarının zehirlenme ihtimaline karşı da yoğurt yedirdi.

2 SANTİM BÜYÜKLÜĞÜNDE VİDA ÇIKTI

Olay, Adana Çukurova ilçesinde yaşandı. ev kadını olan Ayşegül Bilir Kayınvalidesine gezmeye giderken bakkala uğrayarak iki çocuğu için bir paket cips aldı. İki çocuğuyla birlikte kayınvalidesinin evine gelen Bilir, 7 yaşındaki Tufan Bilir ve 10 yaşındaki Melike Bilir isimli çocuklarına cips paketini açarak yemeleri için verdi. Kendisi de paketin içinden bir tane cips almak istediği sırada cipslerin arasında 2 santim büyüklüğünde bir makine vidası olduğunu fark etti. Hemen paketi çocuklarının elinden alarak yememelerini söyleyen anne, zehirlenme ihtimaline karşı çocuklarına yoğurt yedirdi. Durumu yetkililere bildiren Ayşegül Bilir’in evine birkaç gün sonra yetkililer geldi ve incelemek üzere vidayı aldı. Ailenin olayla ilgili dava açmayı düşündüğü öğrenildi.

 

adana çukurova cips paketi vida cipsin içinden vida çıktı