Cips nedeniyle canından oldu! Otomobille ezerek öldürdüler

TAKİP ET

İstanbul'un Avcılar ilçesindeki Sahili'nde cips konusunda çıkan tartışmanın ardından 3 şahıs araç ile bir genci ezerek öldürdü. Kamera kayıtları üzerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri, olay hakkında 3 şahsı gözaltına aldı.

Ambarlı Mahallesi'nde yer alan balıkçı barınakları mevkiinde geçtiğimiz gece yaşanan olayda İsrafil Ozan Alkaşi ile cips istediği araçtaki Abdülkadir A., Ferhat A. ve Necat S. arasında cips nedeniyle bir tartışma meydana geldi.

OTOMOBİLLE EZEREK ÖLDÜRDÜLER

Tartışmanın kısa süre içerisinde büyümesiyle Abdülkadir A. hakimiyetindeki 34 PF 7357 plakalı araç İsrafil Ozan Alkaşi'yi ezerek olay yerinden hızla uzaklaştı. Avcılar Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, MOBESE kamera kayıtları ve görgü tanıkları ile elde ettiği bilgiler doğrultusunda, önce otomobilin plakasını sonra ise sürücü ve diğer koltukta oturan şahısların kimliklerini tespit etti.

OLAY ANI ANBEAN KAMERA TARAFINDAN KAYIT EDİLDİ

Zanlılar, ekiplerin yaptığı inceleme neticesinde yakalanarak gözaltına alındı. Olay anına ilişkin ise güvenlik kameraları tarafından anbean kayıt edildi. Görüntülerde, içerisinde 3 şüphelinin olduğu araç Alkaşi'yi ezerken görüntülendi. Olaya ilişkin soruşturmanın halen devam ettiği öğrenildi.

İstanbul Avcılar cips kutusu cips