Çıplak İzdivaç Programı Ağızları Açık Bıraktı

TAKİP ET

İngiltere'de adayların çıplak bir şekilde katıldığı evlilik programı tüm dünyada dikkat çekerken vücutlarını inceleyerek seçim yaptıkları öğrenildi.

İngiltere'de adayların çıplak bir şekilde katıldığı evlilik programı tüm dünyada dikkat çekerken vücutlarını inceleyerek seçim yaptıkları öğrenildi. 

İngiltere'de yayınlanan bir evlilik programı kısa sürede dünya gündemine oturdu. Programa katılan adaylar kendileri için en uygun eş adayını bulmaya çalıştılar. Ancak ilginç bir detay vardı. Adayların tamamının çırılçıplak olduğu görüldü. Birbirlerini vücutlarına bakıp seçen adaylar arasında zaman zaman ilginç diyalogların yaşanması dikkat çekti. 

İngiltere'de pek çok ünlü ismin yayınlanan çıplak izdivaç programını izlemediklerini itiraf etmeleri de dikkat çeken farklı bir detay oldu. Zaman zaman eleştirilen, olumsuz yorumlar alan program her türlü olumsuz duruma rağmen yayın hayatına devam ediyor. 

VÜCUTLARI JÜRİ TARAFINDAN İNCELENİP DEĞERLENDİRİLİYOR

Yarışmanın kuralları gereği cinsel organlarının belirlenen jüri üyeleri tarafından incelendikten sonra değerlendirildiği öğrenildi. 29 yaşındaki bir kadın adayın yarışmaya katıldıktan sonra yaptığı yarışmalar dikkat çekti. Ekranda görülenden daha zor bir süreç olduğu ve son derece zorlandığını belirtti. Yarışmacıların çırılçıplak bir şekilde jüri karşısına geçtikten sonra vücutlarının her bölgesinin detaylı bir şekilde incelendiği biliniyor. Bunun üzerine kendi aralarında da çıplak bir şekilde dolaştıkları ortaya çıktı. Jüri üyelerinin değerlendirmeleri sırasında adayların vücutları hakkında yapmış olduklar yorumlar ise ekran başındakiler tarafından son derece ilgiyle izleniyor. Dünya genelinde program eleştirilirken izlenmeye devam ediyor. 

ingiltere evlendirme programı çıplak yarışma