Çıplak Fotoğraflarını Öğrencilerine Göndermişti! Sapık Öğretmen Tutuklandı

TAKİP ET

Amerika'nın Virigana eyaletinde 27 yaşında olan kadın öğretmen skandala imza attı. Lisede öğretmenlik yapan Tracy Miller tespite göre en az 5 erkek öğrenciye snapchatten çıplak fotoğraflarını gönderdi.

Amerika’nın Virigana eyaletinde 27 yaşında olan kadın öğretmen skandala imza attı. Lisede öğretmenlik yapan Tracy Miller tespite göre en az 5 erkek öğrenciye snapchatten çıplak fotoğraflarını gönderdi. 

Olay, Amerika’nın Virigana eyaletinde meydana geldi. 27 yaşında olduğu öğrenilen Tracy Miller’in en az 5 erkek öğrencisine snapchatten çıplak fotoğraf yolladığı öğrenildi.

DURUMU ÖĞRENCİ VELİSİ FARK ETTİ

Sapık öğretmenin yaptığı iğrenç olay fotoğraflarını attığı öğrencilerden birinin velisinin telefonda açık olan fotoğrafı görmesiyle ortaya çıktı. Ortaya çıkan olay sonrasında okul yönetiminin öğretmen hakkında soruşturma başlattığı öğrenildi. Olayın polis bildirilmesi üzerine poliste olayla ilgili soruşturma başlattı. Soruşturmalar devam ederken bir başka öğrencinin de okul yönetimine öğretmenin gönderdiği fotoğrafı okul yönetimine gösterdiği öğrenildi.

ÖĞRETMEN TUTUKLANDI

Polisin gözaltına aldığı öğretmenin ifadesinde aylarca beş öğrenciye çıplak fotoğraflarını gönderdiğini itiraf ettiği öğrenildi. Öğretmenin itirafının ardından çalıştığı okuldan atıldığı ve tutuklandığı öğrenildi. 

 

amerika öğretmen çıplak fotoğraf snapchat 5 erkek öğrenci lise