Cinsel Taciz Suçlusu Polis Tarafından Yakayı Ele Verdi

TAKİP ET

Aksaray'da devriye gezen polis ekibinin dikkatini çeken bir şüphelinin aslında cinsel taciz suçundan arandığı öğrenildi.

Aksaray'da devriye gezen polis ekibinin dikkatini çeken bir şüphelinin aslında cinsel taciz suçundan arandığı öğrenildi.

Aksaray'da akşam saatlerinde hareketli saatlerin yaşandığı öğrenildi. Kireçlik mevkisi üzerinde devriye ekipleri tarafından yapılan devriye görevi sırasında bir hareketlilik yaşandığı tespit edildi. boş bir arazide tek başına duran bir kamyonet polis ekiplerinin de ilgisini çekti. 

Polisin ilgisini çeken kamyonetin içerisinde bir adam ile bir erkek çocuğunun olduğu görüldü. Polisin suç üstü yaklaşması ile birlikte adamın küçük erkek çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu tespit dildi. Araçtan indirilen adamın 45 yaşında çocuğun ise 15 yaşında olduğu öğrenildi. Ardından polis tarafından zaman kaybetmeden ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. 

CİNSEL TACİZCİ SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Emniyette bir süre içerisinde ifadesinin alındığı ve sorgusunun tamamlandığı öğrenildi. Ardından etraftaki kişilerin tepkisi ile karşılaşmaması adına güvenlik önlemleri ile zırhlı bir polis aracı ile adliyeye sevk edildiği açıklandı. Adliye etrafında da güvenlik görevlileri tarafından geniş güvenlik önlemlerinin alındığı öğrenildi. Polis ekipleri olası bir linç tehlikesine karşı etrafta uzun namlulu silahlarla gerekli önlemleri aldıklarını açıkladılar. Polisin dikkati sayesinde 15 yaşındaki bir çocuğa cinsel tacizde bulunan adam suçüstü bir şekilde yakalandı. Çıkarıldığı mahkeme sonrasında ise ceza evine gönderilerek yargılama sürecinin başlaması bekleniyor.

cinsel taciz aksaray polisin dikkati