Cinsel Taciz Suçlusu Akıllanmadı!

TAKİP ET

İzmit'te cinsel taciz suçundan daha önce tutuklanan sonra serbest bırakılan 74 yaşındaki adamın halk otobüsünde genç kızları taciz ettiği öğrenildi.

İzmit'te cinsel taciz suçundan daha önce tutuklanan sonra serbest bırakılan 74 yaşındaki adamın halk otobüsünde genç kızları taciz ettiği öğrenildi. 

Daha önce işlediği cinsel taciz suçlarından dolayı yargılanan ve tutuklanan 74 yaşındaki Alişan Özdemir geçtiğimiz günlerde yaşından dolayı ve iyi hal ile birlikte adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı. Ancak huylu huyundan vazgeçmez sözünü haklı çıkartırcasına çıkar çıkmaz bindiği bir halk otobüsünde genç kızları taciz etti. 

Bindiği halk otobüsünde 3 liseli genç kızı çeşitli şekillerde taciz ettiği öğrenildi. Genç kızların tepkisi ve şikayetçi olmalarının ardından yeniden çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandığı öğrenildi. 

YENİDEN CEZA EVİNE GÖNDERİLDİ

İzmit'in Tavşantepe Mahallesinde meydana gelen olay sonrasında 15 yaşında olan 3 genç kız otobüse bindi. Ardından 74 yaşındaki adam tarafından cinsel tacize uğrayan genç kızlar tepkilerini dile getirdiler. Genç kızların ailesi durumu öğrenir öğrenmez polise şikayette bulundular. Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan incelemeler sonrasında 74 yaşındaki cinsel tacizcinin daha önceki suçundan dolayı hüküm giydiği öğrenildi. Adli kontrol şartı ile yeni çıktığı öğrenilen yaşlı adamın yeniden cinsel tacizde bulunması tepkilere sebep oldu. Gözaltına alınan 74 yaşındaki adamın ifadesi alındı. Sonrasında ise savcılığa gönderildi. Çıkarıldığı mahkeme tarafından yeniden tutuklanarak ceza evine gönderildiği açıklandı. 

cinsel taciz izmit