Cinsel Taciz Her Yerde! Durakta Bekleyen Kadını Bıçakla Taciz Ederek Yerde Sürükledi

TAKİP ET

Adapazarı'nda durakta otobüs beklemekte olan bir kadına elinde bıçakla yaklaşarak cinsel tacizde bulunan 38 yaşındaki H.A'nın çevredeki vatandaşlar tarafından etkisiz hale getirildiği öğrenildi.

Adapazarı’nda durakta otobüs beklemekte olan bir kadına elinde bıçakla yaklaşarak cinsel tacizde bulunan 38 yaşındaki H.A’nın çevredeki vatandaşlar tarafından etkisiz hale getirildiği öğrenildi.

Olay, Adapazarı’nda sabah saatlerinde meydana geldi. Erken saatlerde durakta otobüs beklemekte olan bir kadın 38 yaşındaki H.A tarafından bıçaklı cinsel tacize uğradı. Kadını tacizden çevredeki vatandaşlar kurtardı.

ARKASINDAN SARILDI, YERDE SÜRÜKLEDİ

Sabah erken saatlerde durakta otobüs bekleyen ve ismi açıklanmayan kadının elinde bıçakla yanına yaklaşan ve arkasından sarılan adam tarafından cinsel saldırıya uğradı. Alınan bilgilere göre, H.A isimli adamın kadının arkasından yaklaşarak ağzını kapattığı ve yerde sürükleyerek götürmeye çalıştığı görüldü. Kadının can havliyle yardım çığlığı atması üzerine çevredeki vatandaşların kadının imdadına yetiştiği ve kadını sapığın elinden kurtararak polise haber verdikleri öğrenildi. 

POLİSE TESLİM EDİLDİ

Çevredeki vatandaşların müdahalesi ile kurtulan kadının büyük korku yaşadığı görülürken saldırgan sapığın olay yerine gelen polis ekiplerine teslim edildiği öğrenildi. Polis ekipleri tarafından sorgusu alınan H.A’nın daha sonra Adliyeye sevk edildiği ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi. Öte yandan H.A’nın yakınlarının da ifadesi alındığı ve zanlının akli dengesinin yerinde olmadığını iddia ederken H.A’nın akli dengesinin yerindeolmadığına dair raporu bulunmadığı belirtildi.

 

Adapazarı Cinsel saldırı Bıçaklı saldırı Dolmuş bekleyen kadın