Cinsel İstismardan Kaçan Kadın Terörist Örgütteki Çarpık İlişkileri Anlattı!

TAKİP ET

19 yaşındaki kadın terörist PKK terör örgütünün elinden kaçmasının ardından jandarmaya sığındı. Örgütün içerisinde bulunan çarpık ilişkilerin, cinsel istismar olaylarının ardından verdiği ifadelerle adeta kan dondurdu.

Muş Jandarma Karakoluna teslim olan 19 yaşındaki kadın terörist örgütte cinsel istismarlardan kurtulmak için kaçtığını anlattı. Bu süreç içerisinde ekiplere teslim olan kadın terörist örgüt içerisinde ağızları açık bırakan çarpık ilişkileri anlattı. Dağda bulunan teröristlere de yaşadıkları tüm eziyetler karşılığında teslim olmaları gerektiği yönünde çağrılarda bulundu. 

Muş'un Varto ilçesinde bulunan Jandarma Karakoluna 19 yaşındaki bir kadın teröristin teslim olduğu öğrenildi. Teslim olan kadın teröristin 4 yıl önce örgüte kaçtığı ve 4 yıldır örgüt içerisinde tüm çarpık ilişkilere şahit olduğu öğrenildi. Örgüt içerisinde geçen 4 yılın kendisi için çok zor geçtiğini anlattı. 

ÖRGÜT İÇERİSİNDEKİ ÇARPIK İLİŞKİLERİ ANLATTI

Örgüt içerisinde yaşanan olayları anlatan genç kız örgütün bir amacının olmadığı, ağır şartlar altında eziyetlerin bulunduğu, çocuk yaştaki örgüt üyelerine çeşitli işkencelerin yapıldığı ve anlatıldığı gibi bir ortamın olmadığını anlattı. 

Kadınlara yönelik cinsel istismar olaylarının son derece artış gösterdiğini, çocuk yaştaki kız çocuklarına tecavüzlerin arttığını ve hamile kadın teröristlerin zor durumda yaşadıklarını anlattı. Hamileliklerin artmasının ardından kadın teröristlerin örgüt içerisinde ayak bağı olmasını engellemek için infaz ettiklerini açıkladı. Şimdiye kadar herhangi bir eyleme katılmadığını, yaşadıklarından dolayı son derece pişman olduğunu anlatan kadın terörist adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Bir daha dağa çıkmayacağına dair sözler verdi. 

kadın terörist pkk cinsel istismar tecavüz