Cinsel İstismar Ve Cinayet Sanığı Eşine Mahkemede "Seni Seviyorum" Diye Bağırdı

TAKİP ET

Bursa'da aralarında husumet olduğu iddia edilen spor eğitmeni Ali Özdeniz tabancayla vurup öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan ve kasten adam öldürmek suçundan hakkında dava açılan 47 yaşındaki Erhan Kırsaçlıoğlu ilk kez hakim karşısına çıktı. Ayrıca iki kız çocuğuna cinsel istismar suçlaması ile de yargılanan Kırsaçlıoğlu, Mahkemede savunma yapmayacağını söyledi. Duruşma başka bir tarih ertelenirken duruşma izleyen Nuray Kırsaçlıoğlu, mahkeme salonunda eşi Erhan Kırsaçoğlu'na "Seni seviyorum" diye bağırdı.

Bursa'da aralarında husumet olduğu iddia edilen spor eğitmeni Ali Özdeniz tabancayla vurup öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan ve kasten adam öldürmek suçundan hakkında dava açılan 47 yaşındaki Erhan Kırsaçlıoğlu ilk kez hakim karşısına çıktı.  Ayrıca iki kız çocuğuna cinsel istismar suçlaması ile de yargılanan Kırsaçlıoğlu, Mahkemede savunma yapmayacağını söyledi. Duruşma başka bir tarih ertelenirken duruşma izleyen Nuray Kırsaçlıoğlu, mahkeme salonunda eşi Erhan Kırsaçoğlu'na "Seni seviyorum" diye bağırdı.

Bursa'nın Kestel ilçesi Yenimahalle'de nisan ayında meydana gelen olayda evli ve 4 çocuk babası beyaz eşya tamircisi Erhan Kırsaçlıoğlu, para anlaşmazlığı nedeniyle husumetli olduğu evli ve 3 çocuk babası spor eğitmeni Ali Özden’i sokakta görünce aralarında tartışma başlamıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine belindeki silahı çeken Kırsaçlıoğlu,  bir süre Ali Özden'i kovalamaya başladı. Mahsuni Bir markette kızdıran şüpheli peş peşe ateş ederek öldürdü. Olay anı güvenlik kameraları tarafından kaydedilirken yakalanan Erhan Kırsaçlıoğlu tutuklandı.

İKİ ÇOCUĞA CİNSEL İSTİSMAR
Bursa 3 Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakkında kasten adam öldürmek suçlamasıyla dava açılan Erhan Kırsaçlıoğlu ilk kez hakim karşısına çıktı. Tutuklu Sanık Erhan Kırsaçlıoğlu mahkemede savunma yapmayacağını söyledi.

SALONDA 'SENİ SEVİYORUM' DİYE BAĞIRDI
Duruşma sırasında mescidin ağabeyi Hamdi Özden ise sana daha önce de küçük yaşta kız çocuğuna cinsel istismar suçundan hakkında işlem yapıldığını belirterek,  "Kardeşim bu yüzden kendisinden hoşlanmazdı. Cinayetin neden işlendiğini bilmiyorum. Hakkında maddi ve manevi tazminat davası da açtık. Ondan şikayetçiyiz"  ifadelerini kullandı. Duruşma başka bir tarihi ertelenirken duruşmayı izleyen Nuray Kırsaçlıoğlu, mahkeme salonunda eşi Erhan Kırsaçoğlu'na "Seni seviyorum" diye bağırdı. 

 

BURSA bursa cinayet