Cinsel İlişki Sırasında Fantezinin Dozunu Kaçıran Kadın, Sokağa Böyle Fırladı

TAKİP ET

İngiltere'de yaşayan 36 yaşındaki elektrikçi Dean Wilkins, Internetten tanışarak cinsel ilişkiye girdiği kadınla birlikte olduğu sırada kadının omuzu çıktı. Genç kadın omuzu çıktıktan sonra Can acısı ile sadece sütyenle sokağa fırladı.

İngiltere'nin Lyon kentinde yaşayan 36 yaşındaki elektrikçi Dean Wilkins 'Grinin Elli Tonu' filmine özenerek fantezi yapmak istedi. Dünyada Çöpçatan uygulaması olarak bilinen tinder üzerinden 33 yaşındaki Lucy Archer'la tanışan adam buluşup birlikte olmaya karar verdi. 33 yaşındaki kadınla birlikte Sert cinsel ilişki yaşadıklarını söyleyen adam kadına tokat attığını itiraf etti. Mahkemelik olan olayda çift daha önce birbirlerini tokatlar ve yumruklarken filme çektiği videoları da gösterdi.

GÜVENLİ KELİME BELİRLEMİŞLER

Aynı zamanda çift cinsel ilişki sırasında birbirleriyle halatla birbirlerini bağladıklarını işleri nereye giderse bunu durdurmak için güvenli kelime olarak yumurta saati seçtiklerini söyledi. Son olarak partneriyle Birlikte gece eğlencesine çıkan Wilkins'in Kokain ve alkol aldıktan sonra dairesine gittiklerinde kadına şiddetli saldırıda bulunduğu öne sürüldü. Kendini kaybederek kadını tokatlayan ve yumruklayan adamın elinden kurtulan kadın, Bir olgu yerinden çıkmış ve saçları yolunmuş şekilde komşulara sığındı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis geldi. Mahkemede bunun bir fantezi olmadığını şiddet olduğunu söyleyen kadın cinsel ilişki sırasında kullandıkları güvenli kelimeyi hiç söylemediğini de dile getirdi. Mahkeme sürecinin hala devam ettiği öğrenilirken adamın mahkemeye kadının kendisine yazdığı "Beni kaçır ve ağaca bağla" şeklindeki Mesajları da delil olarak sunduğu öğrenildi.

 

ingiltere fantezi şiddet son dakika