Cinsel İlişki İçin Yoga Okulu Kurup, Yüzlerce Kadınla Birlikte Oldular

TAKİP ET

Tayland'ın Koh Pha-ngan adasında bulunan Agama Yoga Okulu'nda Eğitim gören Bazı kadınlar çok iddiaları gündeme getirdi. Kadınların iddiaları okulun kurucusu Swami Vivekananda Saraswati'nın kadınları taciz ettiği yönünde.

Tayland’ın Koh Pha-ngan adasında bulunan Agama Yoga Okulu'nda Eğitim gören Bazı kadınlar çok iddiaları gündeme getirdi. Kadınların iddiaları okulun kurucusu Swami Vivekananda Saraswati’nın kadınları taciz ettiği yönünde.

2003 yılında dünyanın en büyük tantric yoga okulu konuma gelen Agama Yoga Okulu hakkında yaklaşık 16 Eski öğrenci ve çalışan cinsel istismarı kolaylaştırmak için bu Okulun bir paravan olduğu iddiasında bulundu. birden fazla sosyal medya hesabında konu hakkında açıklama yapılırken yüzlerce kadının gerçek adı Narcis Tarcau olan Swami Vivekananda Saraswati  tarafından aydınlanmaya ve tantrik(cinsel birleşme olmadan orgazma ulaşma) hazza ulaşmalarına yardımcı olacağına inandırılarak  cinsel ilişkiye girmeye zorlandıkları iddia  edildi.Guardian'a  kimliklerinin gizli tutulması şahıs ile açıklama yapan kadınlar, okulda kıdemli olan birkaç çalışanın da kendilerine cinsel istismarda bulunduğunu öne sürerek yoga Okulu'nda cinsel istismarın oldukça sıradan hale geldiğine dikkat çekti.

'AYDINLAMAYA ULAŞMAYI SAĞLAYACAĞINA İNANDIRARAK BİZLERİ KANDIRDI'
Kadınlardan biri Guardian'a yaptığı açıklamada "Kesinlikle bir tarikatın içine düştüğümü hissetim. O (Narcis Tarcau), bize büyü yaptı ve insanlar onun doğaüstü güçlerine körü körüne güvendi" açıklamasında bulundu. Agama Yoga Okulu İsa gündeme gelen suçlamaları reddederken yapılan açıklamada, " Cinsel taciz yaşadığını iddia eden kadınlardan özür dileriz" denildi. Açıklamanın devamında ise, "Agama Yoga Okulu, kökenini otantik yoga geleneklerinden alan ruhsal bir üniversitedir. Bizim öğretilerimiz, tantrik yolun öğretileri ve ilkelerine dayanmaktadır. Cinsel tantra, otantik tantrik geleneğin sınırlı bir parçasıdır ve öğretilerimiz ile sınırlandırılmıştır. Bu durum, müfredatımızda açıkla ayrılmıştır.” ifadeleri kullanıldı.

POLİS SORUŞTURMA BAŞLATTI
Yapılan suçlamaların ardından Tayland Ordusu ve Kraliyet Tayland polise okula baskın düzenledi. İddiaların kamuoyuna yansımasının ardından okulun kurucusunun ülkeden kaldığına inanılıyor. Agama Yoga Okulu hakkında hakkında polis tarafından bağımsız bir soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

 

agama yoga okulu Swami Vivekananda Saraswati taciz cinsel ilişki cinsel istismar