Cinsel İlişki Bağımlısı Kadın Yaşadığı Kabusu Anlattı: Günde 5 Defa Yetmiyordu, Partnerim Benden Kaçıyordu

TAKİP ET

Rebecca Barker isimli 3 çocuk annesi, cinsel ilişki bağımlılığı nedeniyle yaşadığı zor günleri anlattı. Partnerinden 4yıl boyunca hiç durmadan kendisi ile birlikte olmasını istediğini söyleyen kadın, yaşadığı kabusu anlattı.

Rebecca Barker isimli 3 çocuk annesi, cinsel ilişki bağımlılığı nedeniyle yaşadığı zor günleri anlattı. Partnerinden 4yıl boyunca hiç durmadan kendisi ile birlikte olmasını istediğini söyleyen kadın, yaşadığı kabusu anlattı. 

Bazen günde 5 defa cinsel ilişkiye girmenin bile kendisine yetmediğini söyleyen kadın, sabah uyandığında aklına gelen ilk şeyin cinsel ilişki olduğunu ve gün boyu da bunu kafasından atamadığını söyleyen kadın, cinsel ilişki bağımlılığı yüzünden hayatının da büyük yıkıma uğradığını dile getirdi. 

“İLİŞKİDEN 5 DAKİKA SONRA TEKRAR İSTİYORDUM”
4 yıl boyunca, bu bağımlılık yüzünden partnerinden sürekli kendisi ile sevişmesini istediğini söyleyen Barker, cinsel ilişki sırasında kısa süreli rahatladığını, ancak 5 dakika sonra da tekrar istediğini söyledi. Durumu yüzünden utanç duyduğunu ve sokağa çıkamadığını söyleyen kadın, insanlardan uzak durmaya özen gösterdiğini anlattı. 

BİR SÜRE SONRA BAĞIMLILIK YÜZÜNDEN SORUNLAR ORTAYA ÇIKIYOR
Baker gibi bağımlılara ilişki desteği veren İngiliz yardım kuruluşu Relate, çiftlerin ilk başlarda bu durumun tadını çıkardığını, ancak ilerleyen zamanlarda bunun baş edilemez bir sorun haline gelmeye başladığını belirtiyor. Baker ise partnerinin ilk başlarda onu aldattığını düşündüğünü belirterek, "Başkalarıyla ilişki yaşadığım için suçlu hissedip onunla cinsel ilişkiye girmek istediğime inandı" dedi. Bir süre ilişkisine ara vererek annesinin yanına yerleştiğini söyleyen kadın, “Giderken ona iyileşmem gerektiğini söyledim. Ayrılmama izin verdi. Sonra hızla ilişkimizin dağılmasını izledim." ifadelerini kullandı. 

ŞU ANDA BAĞIMLILIĞINDAN KURTULDU
Üçüncü çocuğunu doğurduktan sonra kendisine depresyon teşhisi konulan kadın, partnerinden ayrılıp, işini değiştirmiş ve ardından da Fransa’ya yerleşmiş. Ancak bu değişiklik kadının hastalığını daha da kötü bir hale getirmiş. Baker, depresyonu yenmek için yaşam alışkanlıklarını tamamen değiştirmiş ve depresyonu yenince bağımlılığından da kurtulmuş. 

 

cinsel ilişki bağımlılığı kadın depresyon bağımlı son dakika son dakika haberi