Cinnet Getiren Polis Memuru 2.5 Yaşındaki Kızının Gözleri Önünde Önce Karısını Sonrada Kendini Öldürdü

TAKİP ET

Konya'dan dehşete düşüren bir haber alındı. Trafik polisi olduğu öğrenilen 27 yaşındaki Serkan Çevik'in henüz 2,5 yaşında olan kızı İkra Nur'un gözleri önünde önce karısını daha sonrada kendisini öldürdüğü öğrenildi.

Konya’dan dehşete düşüren bir haber alındı. Trafik polisi olduğu öğrenilen 27 yaşındaki Serkan Çevik’in henüz 2,5 yaşında olan kızı İkra Nur’un gözleri önünde önce karısını daha sonrada kendisini öldürdüğü öğrenildi.

Konya’nın Cihanbeyli ilçesinde Köprübaşı Mahallesi 60211 Sokak’ta yaşanan dehşet verici olayda, 27 yaşındaki trafik polisi Serkan Çevik’in 2.5 yaşındaki kızı İkra Nur’un gözleri önünde cinnet getirerek önce karısını daha sonrada kendisini öldürdüğü öğrenildi. Kan donduran olay sonrasında küçük kızın ölen anne ve babasının yanı başında üstü başı kan içinde bulunduğu bilgisi alındı.

KARI KOCA EVLERİNDE ÖLÜ BULUNDU

Polis memuru Serkan Çevik’in cinnet getirerek kendisiyle aynı yaşta ve hemşire olan karısını öldürdükten sonra kendisini de öldürerek intihar ettiği öğrenildi. Yaşanan olayda, Cihanbeyli’de yer alan bir camide imamlık yaptığı öğrenilen Mustafa Özdemir’in kızı ve damadını defalarca telefonla aradığı ancak bir haber alamadığı bunun üzerine de kızı ve damadının evine gittiği belirtildi. Eve giden Özdemir’in kapıyı çalmasına rağmen bir tepki alamaması üzerine paniğe kapılarak bir çilingir çağırdığı ve çilingire kapıyı açtırdıktan sonra içeri girdiğinde korkunç manzarayla karşılaştığı öğrenildi. Gördükleri karşısında büyük şok yaşayan babanın hemen polis ekipleri ve sağlık görevlilerine haber verdiği belirtildi.

2.5 YAŞINDAKİ KIZI ÖNÜNDE DEHŞET SAÇTI

Babanın yaptığı ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri olay yeri incelemesi yaptıktan hemen sonra Elif Çevik’in vücudunun çeşitli bölgelerinde 6 kurşun yarası tespit ettiği ve Serkan Çevik’in de başından vurulduğunu tespit ettikleri öğrenildi. Serkan Çevik’in yanı başında da beylik tabancasının bulunduğunu belirten polis ekiplerinin olayda, polis memurunun önce karısını öldürdüğü daha sonrada kendi başına ateş ederek intihar ettiği üzerinde durduklarını belirtti. olay anne ve babanın 2.5 yaşında olan kızları İkra Nur’un gözleri önünde yaşandı. içeri giren Mustafa Özdemir’in kızı ve damadını kanlar içinde yerde yatarken gördüğü ve 2.5 yaşındaki torunun da anne, babasının yanı başında üstü başı kan içinde kalmış şekilde durduğunu söylediği öğrenildi. Küçük kızın üstü değiştirildikten sonra her şeyden habersiz bir şekilde dedesine teslim edildiği belirtildi.

 

konya polis memuru trafik polisi cinnet getirdi karısını öldürdü hemşire eş 2.5 yaşındaki çocuk intihar evlerinde ölü bulundular