Cinayetin sır perdesi aralandı! Eniştesini, ailesine küfrettiği için öldürmüş

TAKİP ET

Adana'da son derece üzücü bir olay yaşandı. Necmettin Çakmak (41), boşanma davasının ardından darp edilip tabancayla vurularak hayatını kaybetti. Bu dehşet verici cinayetin ardından 3 kayınbirader ile bir kişi tutuklandı.

Olayla ilgili şüphelilerden biri olan kayınbirader Mehmet Sıraç Yıldırım'ın ifadesi ise dehşet dolu detaylar içeriyor. Mehmet Sıraç Yıldırım, ifadesinde, "Aileme küfredince, dayanamadık. Önce dövdük, ardından da tabancayla ateş ettim" dedi. İşte yaşanan korkunç olayın detayları:

Olay, 28 Eylül tarihinde Adana'nın Seyhan ilçesi Sucuzade Mahallesi'nde meydana geldi. Necmettin Çakmak'ın eşi F.Ç. ile boşanma davası mahkemede ertelendikten sonra çıktığı mahkeme binasının önünde kayınbiraderleri ile aralarında bir tartışma başladı. Kısa süreli bir arbede yaşandıktan sonra, Necmettin Çakmak evine gitmek üzere ayrıldı. Ancak kader, onu eşinin ailesi ile Saydam Caddesi'nde tekrar karşı karşıya getirdi. Bu buluşmada da kavga devam etti.

Çıkan kavgada, kayınbiraderleri tarafından darp edilen Necmettin Çakmak, daha sonra Mehmet Sıraç Yıldırım tarafından başından vurularak ağır yaralandı. Çakmak acil servise kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayın ardından şüpheliler kaçarken, çevredekilerin ihbarı üzerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi olay yerine sevk edildi.

Çakmak'ın, geçtiğimiz yıl eşi ve ailesi ile yaşadığı bir tartışma sırasında kayınbiraderini bıçakladığı öğrenildi. Bu nedenle hapis cezası almış ve 4 ay önce tahliye edilmişti.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın ardından kaçan 4 şüpheliyi yakaladı. Emniyete götürülen şüpheliler, ifadelerinde yaşanan kavganın ayrıntılarını anlattılar. Şüphelilerden Mehmet Sıraç Yıldırım, "Aileme küfredince, dayanamadık. Önce dövdük, ardından da tabancayla ateş ettim" ifadelerini kullandı.

Şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Bu korkunç olay, ailenin ve çevredekilerin büyük üzüntüsüne neden oldu.

Adana ölüm haberi cinayet