Cinayetin Ardından İki Gün Başlarında Beklemişler

TAKİP ET

Ukrayna'da esrarengiz bir şekilde öldürülen iki Türk kızının cinayet perdesi aralanmaya başladı. Genç kızların katilinin iki gün yanlarında beklediği ve ardından Türkiye'ye kaçtığı öğrenildi.

Ukrayna'da esrarengiz bir şekilde öldürülen iki Türk kızı cinayetinde soruşturma hız kesmeden devam ediyor. Buket Yıldız ve Zeynep Hüsnübeyi isimli genç kızların öldürülmesinden sorumlu olarak Hüsnü Can Ç isimli şahıs aranıyor. Genç kızların babaları tarafından ortaya atılan iddialar ise son derece ilginç. Polis ihbar yapılır yapılmaz hemen eve girip kapıyı kırsaydı katilin evde olduğunu görebilecekleri iddia edildi. 

Ukrayna'nın Harkov kentinde üniversite öğrencisi olan iki genç kız evlerinde öldürülmüş olarak bulunmuştu. Tıp öğrencisi olan iki genç kızın ölü olarak bulunmasının ardından Ukrayna polisi tarafından soruşturma devam ediyor. Cinayetin ardından genç kızlardan birisi olan Buket Yıldız'ın görüşmek istemediği saplantılı aşık olduğu öne sürülen Hüsnü Can Ç çıktı. 

CESETLERİN YANINDA İKİ GÜN BEKLEMİŞ

Saplantılı aşık olan Hüsnü Can Ç'nin cesetlerin yanında iki gün boyunca beklediği ortaya çıktı. Şüphelinin sosyal medya hesapları incelemeye alındı. Sosyal medya hesabında Criminal Case isimli cinayet çözme oyunu oynadığına dair bazı paylaşımlar bulunuyor. 

Buket Yıldız'ın ailesi katilin saplantılı bir aşık olduğunu ve kızlarının bu yüzden bir yıl önce görüşmeyi kestiğini anlattı. Katil zanlısının ise 2 Ocak tarihinde Ukrayna'dan çıkış yaptığını ve Türkiye'ye giriş yaptığını ifade etti. Genç kızların bıçaklanarak öldürüldükleri belirlendi. Katil zanlısının sokakta pusu kurarak eve girmeyi başardığı ve iki genç kızı öldürdükten sonra evde iki gün yaşadığını, polisin ilk gün kapıyı kırması halinde evde olan katilin yakalanabileceği iddia edildi.

ukrayba türk kızları cinayet