Cinayet Şüphelisi Narkozun Etkisiyle Gerçek Adını Söyleyince Yakayı Ele Verdi

TAKİP ET

Adana'da bir hastanenin önünde Serhat Aydemir'i öldürüp kalktıktan sonra trafik kazası geçiren Abdulkadir S., Sahte kimlikle hastanede ameliyat olduktan sonra narkozun etkisiyle gerçek ismini söyleyince tutuklandı.

Adana'nın Çukurova ilçesine bağlı Belediye Evleri Mahallesi Turgut Özal Bulvarı'nda 27 Aralık 2017 tarihinde meydana gelen olayda Serhat Aydemir Hastane Önünde uğradığı silahlı saldırı sonucunda Ağır yaralandı. Daha sonra da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis ekipleri olaydan sonra düzenledikleri operasyonda Cinayete karıştıkları iddia edilen Engin U., Merve D., Ferhat O., Muhammed O., H.B.D. (17), Orhan S. ile Ali S.'yi gözaltına aldı.
Gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen zanlılardan Engin U., Merve D., Ferhat O., Muhammed O. ve H.B.D. (17)  tutuklandı, Orhan S. ve Ali S. tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı. Davanın ilk duruşmasında Ferhat O. da serbest bırakıldı. Bu sırada cinayeti nasıl faile olan Abdulkadir S.'nin ise yakalanması için karar çıkartıldı.
Katil zanlısı Adana'dan Antalya'ya kaçarak burada sahte kimlikle yaşamaya başladı. Fakat bir süre sonra trafik kazası geçiren katil zanlısı Antalya'da kendine bakacak kimse olmadığı için Adana'ya ailesinin yanına geri döndü. Kazadan dolayı Adana'da bir hastaneye ameliyat olmak için giden zanlı burada sahte kimlikle işlem yaptırdı. Narkoz aldıktan sonra ameliyata giren zanlı ameliyattan sonra narkozun etkisi ile hemşireye gerçek adını söyledi. Kayıtlarda hastanın isminin farklı olduğunu fark eden hemşire hemen durumu polis ekiplerine bildirdi. Bunun üzerine hastaneye Gelen Polis ekipleri zanlının parmak izinden aranan Abdulkadir S. olduğunu tespit etti. Tedavisi tamamlandıktan sonra gözaltına alınarak emniyete götürülen zamanda işlemleri tamamlandıktan sonra sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

adana son dakika son dakika haberi katil cinayet sahte kimlik