Çılgın Adam, Estetik Durmuyor Gerekçesiyle Cinsel Organını Kestirdi

TAKİP ET

32 yaşındaki Adam Curlykale, kansere yakalandığını öğrendikten sonra dövme bağımlısı haline geldi ve bütün bedeni siyah renkli boyalı dövmelerle kaplandı. Fakat çılgın adam daha sonra da estetik ve erkeğiyle uyuşmadığı için genital bölgesini tamamen aldırdı.

32 yaşındaki Adam Curlykale,  kansere yakalandığını öğrendikten sonra dövme bağımlısı haline geldi ve bütün bedeni siyah renkli boyalı dövmelerle kaplandı. Fakat çılgın adam daha sonra da estetik ve erkeğiyle uyuşmadığı için genital bölgesini tamamen aldırdı.

Molatik'ten Mehmet Can Kömürcü'nin haberine göre, Kanser hastası olan ve Rusya'nın Rusya'nın Kaliningrad kentinde yaşayan 32 yaşındaki Adam Curlykale'nın bedeninin yüzde doksanı siyah mürekkeple boyalı. Kanser hastalığına yakalandıktan sonra dövme hastalığına kapılan ve Bütün bedenini siyaha Boyatan adam bu bedeni ile uyuşmadığı gerekçesi ile üreme organını kestirdi.

KANSER TEŞHİSİ KONULUNCA HAYATI DEĞİŞTİ
Adam Curlykale'nin Kanser teşhisi koyulması ile birlikte Bütün hayatı değişti. Albinizm sorunu da bulunan adam Solgun renkli nedeniyle kendini kötü hissediyordu. Bunun üzerine dövme bağımlısı haline gelen adam vücudunun yüzde doksanı dövme ile siyaha boyadı. Adam Curlykale,  simsiyah bedenin içerisinde penisinin görünüşünü kötü değiştirdiğini düşünerek son derece uçuk bir ameliyatı için Bıçak altına yattı. Adam Curlykale, geçirdiği ameliyatla penis ve testislerini aldırdı.  Ayrıca adamın göğüs ucunun da alındığı öğrenildi. Sosyal medya hesabından hayranları için operasyon sonrası fotoğraflarını da paylaşan çılgın adam, Yeni haliyle çok daha mutlu olduğunu söyledi.
Ardından açıklama yapan adam her zaman farklı olduğunun bilincinde olduğunu ve en sevdiği rengin gri ve tonları olduğunu bu nedenle de Bütün bedenini Graffiti rengine boyadığını söyledi.

 

kanser adam cinsel organ operasyon estetik