Çığlıklarıyla Gündem Olan Hoca Bir Şok Daha Yaşadı!

TAKİP ET

Ehliyetsiz olduğu için hakkında işlem yapıldığı iddia edilen çığlıklarıyla gündeme gelen kadın öğretmen mahkemeye videoların sosyal medyadan kaldırılması için başvuruda bulundu. Ancak aldığı yanıtla bir şok daha yaşadı.

Geçtiğimiz haftalarda sosyal medyada gündem olan bir video herkesin diline düşmüştü.ole takılan bir kadının ehliyetinin olmadığı iddia edilmiş, polis tarafından işlem yapılmıştı. Bunun üzerine bir üniversitede öğretim görevlisi olduğu öğrenilen Özlen Atan trafik polislerinin yanında sinir krizi geçirmiş ve çığlıklar atmaya başlamıştı. Anlamsız çığlıklar karşısında ne olduğunu şaşıran trafik polisleri de kadını sakinleştirmeye çalışmış ancak bir türlü başarılı olamamışlardı. 

Kayda alınan görüntülerin sosyal medyaya verilmesinin ardından izlenme rekorları kırması ve herkes tarafından konuşulması son derece dikkat çekmişti. Özlem Atan isimli kadın ise olay anını anlatmış ve ehliyetinin kırık olmasından dolayı ehliyetsiz olduğu yönünde işlem yapıldığını dile getirmişti. 

ÇIĞLIK ATAN ÖĞRETMENE ŞOK ÜSTÜNE ŞOK!

Sosyal medyada çok konuşulan videodan rahatsız olduğunu, öğrencilerine karşı mahcup olduğunu dile getiren kadın öğretmen mahkemeye başvurarak videoların kaldırılmasını istedi. Mahkeme tarafından yapılan incelemelerde ise öğretmenin bu isteği geri çevrildi ve videoların kaldırılmasının mümkün olmadığı dile getirildi. 

Yapılan trafik kontrollerinde aynı zamanda kadın öğretmenin kullandığı otomobilin muayenesinin yapılmadığı öğrenildi. Ceza yazıldığını gören kadın öğretmen defalarca çığlık atarak polisleri de şaşırtmıştı. Gelen son bilgilere göre ehliyetsiz olduğu gibi trafikteyken telefonla konuşan kadın öğretmenin aracının trafikten men edildiği açıklandı. Bunun üzerine mahkemeden istediği sonucu alamayan kadın öğretmen şok üstüne şok yaşadı. 

trafik cezası çığlık özlem atan