Çığlıklar Gerçeği Ortaya Çıkardı! Diri Diri Gömülen Kadının Mezarından Çıkan Manzara Dehşete Düşürdü

TAKİP ET

Brezilya'da kalp krizi geçirdikten sonra hayatını kaybettiği belirtilen bir kadının mezarından sesler geldiği iddia edilerek mezarı açıldı. Hayatını kaybeden kadının el ve ayaklarında bulunan çırpınma izleri kadının çok kısa bir süre önce öldüğünü ortaya çıkardı.

Brezilya’da kalp krizi geçirdikten sonra hayatını kaybettiği belirtilen bir kadının mezarından sesler geldiği iddia edilerek mezarı açıldı. Hayatını kaybeden kadının el ve ayaklarında bulunan çırpınma izleri kadının çok kısa bir süre önce öldüğünü ortaya çıkardı.

Olay, Brezilya’da 37 yaşında olan Almeida dos Santos isimli genç bir kadının başına geldi. Kalp krizi geçirdiği belirtilen ve hastaneye kaldırılan genç kadının öldüğü söylendi fakat ortaya çıkan gerçek kan dondurdu.

DOKTORLAR ÖLDÜ DEDİ

Hastaneye kaldırılan ve geçirdiği kalp krizi sonucunda öldüğü söylenen genç kadın ailesi tarafından defnedildi. Ancak kadın gömüldükten sonra komşuları mezardan sürekli sesler geldiğini söyledi ve bu iddialar üzerine mezar açıldı. 

TIRNAKLARININ KIRILDIĞI GÖRÜLDÜ

Öldü denilen ve defnedilen genç kadının mezarından gelen çığlıklar üzerine yaklaşık 11 gün sonra açılan mezarında korkunç manzara ortaya çıktı. Talihsiz kadının vücudunun hala sıcak olduğu görülürken el ve ayaklarında mezardan çıkmak için çırpındığı sıralarda oluştuğu düşünülen yaralar olduğu belirlendi. Çırpınmadan kaynaklandığı düşünülen kanamaların yanı sıra genç kadının tırnaklarının kırılarak kanlar içinde kaldığı görüldü. Kadının ailesi gördükleri karşısında adeta dehşete düştü. 

DOKTORLAR KISA SÜRE ÖNCE ÖLDÜĞÜNÜ BELİRLEDİ

Evli olduğu öğrenilen ancak çocuğu bulunmayan genç kadının tabutunun yeniden mezardan çıkarıldığı ve doktorların yaptığı muayene sonrasında kısa süre önce öldüğü belirlendi. Olayla ilgili gereken soruşturmanın başladığı belirtildi. 

 

Dünya haberleri Brezilya Diri diri gömülen kadın Mezar