Çiftlik Sahibi Tüm Cinayetleri Anlattı!

TAKİP ET

Eskişehir'de bulunan bir çiftlik evinden çıkan 3 cesedin katili ortaya çıktı. Çiftlik sahibi tüm cinayetleri işlediğini itiraf etti.

Eskişehir'de bulunan bir çiftlik evinden çıkan 3 cesedin katili ortaya çıktı. Çiftlik sahibi tüm cinayetleri işlediğini itiraf etti. 

Eskişehir'de geçtiğimiz yıl korkunç cinayetler arka arkaya ortaya çıkmıştı. Cinayetleri kimin işlediğinin bulunması için polis ekipleri tarafından geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Olayın ardından 1 yıl geçmesine rağmen yapılan incelemeler ve sorgulamalar tarafından çiftlik evindeki cinayetler çiftlik sahibinin itirafı sonrasında çözülmüş oldu. 

Çiftlik sahibi tarafından yapılan açıklamalar ve verilen ifadeler sonrasında 3 kişinin katili olduğunu itiraf etti. Çiftlik sahibine aynı zamanda çiftlikte çalışan iki kişinin de yardım ettiği ortaya çıktı. Çiftlik sahibi olan Serdar Sarıtepe savunması sırasında suçunu itiraf ederken aynı zamanda son derece pişman olduğunu dile getirdi. 

CİNAYETLERİ TEK TEK ANLATTI

Çiftlik sahibi olan Serdar Sarıtepe duruşma sırasında savunmasını gerçekleştirdi. Ancak kısa süre içerisinde pişman olduğunu dile getirerek cinayetleri kendisinin işlediğini ifade etti. Duruşma sırasında verdiği ifadede 'Hayvan ticareti ile çok uzun zamandır ilgileniyorum. Öldürdüğü kişiler beni arayarak kuzu istediler. 600 bin liralık kuzu gönderdim. Ama bana ödeme yaptıkları çeklerin sahte olduğunu gördüm. Üçü sonra tekrar geldiler. Bunun üzerine benimle gülüp dalga geçmeye başladılar. Belinde silahları olduğunu fark ettim. Ben sinirlenince silahına davrandı. Ancak ben ondan önce davranıp silahı çektim ve ardından sopayla vurarak öldürdüm. Kendimi kaybettim. Sonrasını hatırlamıyorum. Çok pişmanım' dedi.

eskişehir çiftlik sahibi cinayet itirafı