Çiftlik Bank'ın CEO'su Hakkında Şok Gelişmeler! Uruguay Kimliği Çıkartmış, Çoktan Buhar Olup Uçmuş

TAKİP ET

Çiftlik Bank ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Binlerce kişinin milyonlarca lira kaptırdığı Çiftlik Bank'ın CEO'su Mehmet Aydın'ın Uruguay'a kaçtığı iddia edildi. Ayrıca sosyal medyada Mehmet Aydın'ın Aydın'ın Uruguay'dan kimlik kartı aldığını gösteren bir fotoğraf da dolaşıyor.

Çiftlik Bank ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Binlerce kişinin milyonlarca lira kaptırdığı Çiftlik Bank’ın CEO'su Mehmet Aydın'ın Uruguay’a kaçtığı iddia edildi. Ayrıca sosyal medyada Mehmet Aydın’ın Aydın'ın Uruguay'dan kimlik kartı aldığını gösteren bir fotoğraf da dolaşıyor. 

Uzun süreden bu yana çeşitli bakanlıklarında gündeminde olan ve hakkında çok sayıda suç duyurusu yapılan Çiftlik Bank ile ilgili olarak yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. 500 bine yakın üyesinden milyonlarca lira para götüren Çiftlik Bank, üyelerine bir süredir para ödemiyordu. Bunun açıklamasını da bankalarla anlaşma yapamadığını öne sürerek yapan Çiftlik Bank, Facebook hesabını ve internet sitesini kapatınca mağdurlar çiftlikleri bastı. 

CEO’NUN EŞİ TUTUKLANDI, KENDİSİ URUGUAY’DA
Dün de Çiftlik Bank olayı ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Çiftlik Bank Yönetim Kurulu Üyelerinden Cemal Çolak hem de şirket sahibi Mehmet Aydın'ın eşi Sıla Aydın nitelikli dolandırıcılık suçundan çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı aynı zamanda Çiftlik Bank’ın Türkiye genelinde bulunan bütün tesislerine kayyum atanacağı açıklandı. 

URUGUAY KİMLİĞİ ÇIKARTMIŞ
Şirketin kurucusu Mehmet Aydın'ın eşi ve yönetim kurulu başkanı tutuklanırken, Uruguay’a kaçtığı iddia edildi. Mehmet Aydın’ın eşi Sıla Aydın’ın avukatı Abdullah Yörük, Çiftlik Bank CEO’su Mehmet Aydın’ın İstanbul’da oturduğu adresi 19 Şubat tarihinde değiştirdiğini belirterek, o tarihten bu yana kendisine ulaşılamadığını söyledi. Avukat Yörük, “Uruguay'a gitmiş. Yurt dışına çıkardığı iddia edilen paralarla da Uruguay ve Arjantin'de inşaat işi yapıyor. Uruguay vatandaşlığı da almış" ifadelerini kullandı.