Çiftlik Bank Skandalı Bitmiyor! CEO Mehmet Aydın, Dalga Geçer Gibi Milyonlarca Liranın Olduğu Video Paylaştı!

TAKİP ET

Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın, Türkiye'de binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra Uruguay'a kaçtı. Milyonlarca lira vurgun yapan Aydın, bir de alay eder gibi sosyal medyadan paralarla video paylaştı.

Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın, Türkiye’de binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra Uruguay'a kaçtı. Milyonlarca lira vurgun yapan Aydın, bir de alay eder gibi sosyal medyadan paralarla video paylaştı. 

Çiftlik Bank dolandırıcılığında ardı ardına skandallar yaşanmaya devam ediyor. Çiftlik Bank mağdurlarını çok kızdıran bir video yayınlayan CEO Mehmet Aydın, milyonlarca lira parayı ne yaptığını da göstermiş oldu. Papillion adlı sosyal medya platformunda, bir kullanıcının "Paraları eziyor musun, gerçekten sövmeyeceğim, hakkını veriyorsan helal olsun" şeklinde sorusu üzerine milyonlarca lira ile çektiği videoyu paylaştı. 

MAĞDURLARLA RESMEN ALAY ETTİ
Kullanıcının sorusu üzerine daha önce de bu sayfadan defalarca video ile yanıt veren Mehmet Aydın, bu defa da yanıt olarak milyonlarca lira paranın yer aldığı bir video paylaştı. Şu anda paylaşılan video siteden kaldırılmış görünüyor, ancak bir çok kişi videoyu çoktan YouTube gibi sosyal mecralara taşıdı. 

İŞTE O VİDEO;