CHP'Li Muharrem İnce Çok Özel Açıklamalar! 'CHP'nin En Büyük Sorunu Özgüven'!

TAKİP ET

CHP'li Muharrem İnce konuk olduğu canlı yayın programında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Gündemi detaylıca değerlendiren İnce kendi partisi olan CHP hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Muharrem İnce, CHP'de çok büyük bir özgüven eksikliği olduğunu belirtti.

CHP’li Muharrem İnce konuk olduğu canlı yayın programında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Gündemi detaylıca değerlendiren İnce kendi partisi olan CHP hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Muharrem İnce, CHP’de çok büyük bir özgüven eksikliği olduğunu belirtti.

CHP’li Muharrem İnce CNN Türk ekranlarında yayınlanan ‘Tarafsız Bölge’ programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. CHP.2nin Yalova Milletvekili olan İnce programda detaylı analizler yaptı. Programda CHP içinde yaşanan kurultay tartışmaları da ele alındı. Ahmet Hakan’ın sorularına yanıt veren İnce, CHP’de ki en büyük eksikliğin özgüven olduğunu belirtti. 

MUHARREM İNCENİN YAPTIĞI AÇIKLAMALAR

CHP’nin Yalova Milletvekili Muharrem İnce, ‘Şu özgüven meselesini bir çözmemiz lazım. Özgüven; Türkiye’de CHP’nin en büyük problemlerinden birisidir. Biz zaten yüzde 25’iz. Bakın RTE, marjinal bir siyasi görüşün temsilcisiydi. Yüzde 10’lardaydı… Geldi, ikna etti bu milleti, yüzde 50 yaptı. Biz 26’yız biz niye 66 yapmayalım? Niye kendimize güvenmiyoruz. Ben ikna edebileceğimizi inanıyorum” dedi.

ALGIYI DEĞİŞTİRMEMİZ LAZIM

Ahmet Hakan’ın yönelttiği özgüven eksikliğinin neden kaynaklandığına dair soruya İnce, ‘Ben bu partinin bir üyesiyim. Ben TV kanalında Genel Başkanı yerden yere vuran bir açıklama yapmam. Bu Sayın Kılıçdaroğlu ile ilgili değil, hepimizle ilgili. ‘Biz zaten yüzde 26’yız. Yapsak yapsak yüzde 30 yaparız’ bizim bu algıyı değiştirmemiz lazım’ şeklinde yanıt verdi.

 

muharrem ince CHP açıklama CNN Türk CHP değerlendirme en büyük eksiklik özgüven