CHP'li Milletvekili Elindeki Atatürk Posteri ve Türk Bayrağıyla Milli Eğitim Müdürü'nün Odasını Bastı!

TAKİP ET

CHP'nin Burdur Milletvekili Mehmet Göker'in yıkımına başlanmış olan Gazi İlkokulunun duvarında asılı olan Türk bayrağı ve Atatürk posterini alarak İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram'ın odasını bastığı öğrenildi.

CHP’nin Burdur Milletvekili Mehmet Göker’in yıkımına başlanmış olan Gazi İlkokulunun duvarında asılı olan Türk bayrağı ve Atatürk posterini alarak İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram’ın odasını bastığı öğrenildi.

Alınan bilgilere göre, depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkımına başlayan Gazi İlköğretim okulunun dış duvarında asılı olan Türk bayrağı ve Atatürk posterini alarak İl Milli Eğitim Müdürü olan Mahmut Bayram’ın makam odasını bastığı öğrenildi. Milletvekili Göker’in makam odasını basmasındaki sebebin ise okulun yıkımı esnasında duvarda asılı olan Türk bayrağının ve Atatürk posterinin alınmaması olarak belirlendi. 

ELİNDEKİ BAYRAK VE POSTERLE MAKAMI BASTI

Milletvekili Göker, yıkım esnasında alınmayan Türk bayrağı ve Atatürk posterini eline alarak İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram’ın makam odasına geldi. İlk olarak sekreter tarafından içeriye alınmayan Göker daha sonra içeriye zorla girdi. Odaya giren Göker, elindeki Türk bayrağı ve Atatürk posterini Bayram’a teslim ederken, "Gümüşlüğünüze gösterdiğiniz özeni Atatürk'ümüze ve bayrağımıza da göstermenizi temenni ediyorum. Gazi İlkokulu'nun yıkıntılarını kapatmak için bunları kullanamazsınız. Oradan almayı unuttuklarınız bir ulusun bayrağı ve bir ulusun kurucusudur. Sizi bu değerlerimize saygılı olmaya davet ediyorum toplantınıza devam edebilirsiniz" ifadelerini kullanarak odadan ayrıldı.

 

burdur CHP milletvekili milli eğitim müdürü makam odası atatürk posteri türk bayrağı ilkokul mehmet göker mahmut bayram odayı bastı