CHP Milletvekili Şafak Pavey İstifasını Açıkladı! İşte İstifanın Sebebi

TAKİP ET

CHP İstanbul Milletvekili Şafak Pavey'in istifasını açıkladığı öğrenildi. Pavey, istifasının ardından yaptığı yazılı açıklamasında istifa sebebinin yaşadığı sağlık sorunları olduğunu belirtti.

CHP İstanbul Milletvekili Şafak Pavey’in istifasını açıkladığı öğrenildi. Pavey, istifasının ardından yaptığı yazılı açıklamasında istifa sebebinin yaşadığı sağlık sorunları olduğunu belirtti.

CHP’nin İstanbul Milletvekili olan Şafak Pavey’in Milletvekilliğinden istifa ettiği öğrenildi. Pavey’in istifasınu açıklamasının ardından konuyla ilgili yazılı açıklama yaptığı öğrenildi. 

‘SAĞLIK SORUNLARIMI GÖZARDI ETTİM’

İstifası gündeme bomba gibi düşen CHP İstanbul Milletvekili Şafak Pavey’in istifasını açıklamasının ardından konuyla ilgili bilgi vermek üzere yazılı açıklama yaptığı öğrenildi. Pavey, 2011 yılından bu yana kendi seçmenleri için büyük çaba ve uğraş verdiğini ve seçmenlerine karşı tüm sorumluluklarını yerine getirebilmek için elinden geleni yapmaya çalıştığını belirterek bu zaman diliminde yoğun tempolu geçen günlerden doğan sağlık sorunlarını gözardı ettiğini ve sağlık sorunlarını daha fazla gözardı edemeyeceği için Milletvekilliğinden istifa ettiğini belirtti. 

TEŞEKKÜR EDEREK SON VERDİ

CHP İstanbul Milletvekili olan Pavey, yaptığı yazılı açıklamanın sonunda istifasının sebebini belirttikten sonra seçmenlerine, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, partisindeki yol arkadaşlarına ve partisine teşekkür ederek açıklamasına son verdiği görüldü.

 

CHP istanbul milletvekili istifa şafak pavey neden istifa etti açıklama