CHP Genel Merkezi'nde Asansör Krizi! Muharrem İnce Fena Patladı: "Bu Kafayla İktidar Olunmaz!"

TAKİP ET

CHP'den Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, bugün parti genel merkezine geldi. Parti genel merkezinde asansöre binmek isteyen İnce, birçok kişinin aynı anda asansöre binmek istemesiyle asansörün hareket etmemesi sonucunda öfkelendi ve partililere dönerek, 'Bu kafayla iktidar olunmaz.' ifadelerinde bulundu.

CHP’den Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, bugün parti genel merkezine geldi. Parti genel merkezinde asansöre binmek isteyen İnce, birçok kişinin aynı anda asansöre binmek istemesiyle asansörün hareket etmemesi sonucunda öfkelendi ve partililere dönerek, ‘Bu kafayla iktidar olunmaz.’ ifadelerinde bulundu.

CHP Yalova Milletvekili ve Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, bugün parti genel merkezine geldi. Genel merkeze giren ve asansöre binmek isteyen İnce aynı anda birçok kişinin asansöre binmek istemesiyle kendisine yer verilmemesine sinirlendi. Partililere dönerek tepkisini dile getiren İnce, ‘Bu kafayla iktidar olunmaz. Böyle bir şey olur mu ya?’ diyerek sert çıktı.

ASANSÖRDE YER BULAMADI

Geride bıraktığımız günlerde CHP’den Cumhurbaşkanı adayı olduğu açıklanan ve seçim çalışmalarına memleketi Yalova’dan başlayan Muharrem İnce, bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşme yapmak üzere parti genel merkezine geldi. Genel merkeze giren ve asansörü kullanmak isteyen İnce, Genel Başkan makamına çıkmak için bindiği asansörde kalabalık nedeniyle kendisine yer bulamadı. İlk başta asansördeki yoğunluk nedeniyle, ‘Ben ineyim’ diyerek asansörden inen İnce daha sonra bir partilinin kendisine yer vermesiyle yeniden asansöre bindi. 

‘BU KAFAYLA İKTİDAR OLUNMAZ’

Yaşanan durum karşısında oldukça sinirlendiği görülen İnce’nin asansöre yeniden bindikten sonra, ‘Bu kafayla iktidar olunmaz. Böyle bir şey olur mu ya.’ diyerek tepkisini dile getirdiği görüldü.

 

CHP Genel Merkez Muharrem İnce Asansör krizi Cumhurbaşkanı adayı