CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu FETÖ'cü İmamlarla Aynı Karede!

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun FETÖ'cü İmamlarla birlikte çekildiği fotoğraflar ortaya çıktı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun FETÖ’cü İmamlarla birlikte çekildiği fotoğraflar ortaya çıktı.

Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde FETÖ’cü mit tırlarına tırlarına yönelik kumpas gerekçesiyle hüküm giymiş olan CHP’li Enis Berberoğlu’ndan yola çıkarak ‘Adalet’ adı altında yürüyüş düzenlemiş ve bu yürüyüşü İstanbul Maltepe Sahilinde yaptığı büyük mitingel sonlandırmıştı.

FETÖ’cü İMAMLARLA BİRLİKTE ÇEKİLDİĞİ FOTOĞRAFLAR ORTAYA ÇIKTI

Sürekli adalet kelimesi ile çarpıcı açıklamalarda bulunan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun FETÖ’cü İmamlarla birlikte çekildiği fotoğraflar ortaya çıktı. Fotoğraflar, Sabah Gazetesi Muhabiri Nazif Karaman tarafından sosyal medya hesabından paylaşıldı. Karaman paylaştığı fotoğraflarla ilgili yorumunda, fotoğraflardan birinin 17 Aralık’tan hemen önce çekilen bir fotoğraf olduğunu ve fotoğraf karesinde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun FETÖ İmamları ile bir arada olduğunu belirtti. Ayrıyeten Karaman, fotoğraf karesinde FETÖ İmamlarından birinde Kemal Kılıçdaroğlu’na plaket verdiğini belirterek, ‘İşte kontrollü CHP’ notunu düştü.

 

CHP Kemal kılıçdaroğlu plaket fotoğraflar FETÖ fetöcü imamlar cehp fetö birarada sabah yazarı nazif karaman sosyal medya paylaşım